Το στοίχημα της Πέμπτης

Το Top16 της Ευρωλίγκας μπαίνει από σήμερα στο δεύτερο μισό του και η ημέρα είναι "γεμάτη" αφού έξι από τους οκτώ αγώνες γίνονται σήμερα. Ας δούμε πώς προσεγγίζονται στοιχηματικά.


Το ΤΣΣΚΑ - Χίμκι δεν σηκώνει... αντίρρηση στον άσο, με δεδομένο και ότι η ΤΣΣΚΑ έχει χάσει στην έδρα των "γειτόνων". Το 1,15 βέβαια είναι μηδαμινό και μας οδηγεί σε άλλες αναζητήσεις. Με δεδομένη την "αφέλεια" της Χίμκι μπορούμε να μειώσουμε λίγο το χάντικαπ των 10,5 πόντων

στους 6,5 και να πάρουμε αυτόν τον άσο σε αποδόσεις κοντά στο 1,50.


Το Νταρουσάφακα - Μάλαγα είναι ένα περίεργο και ενδιαφέρον στοιχηματικά παιχνίδι. Βρίσκουμε το σετ στο 1,70-2,20 με φαβορί δηλαδή του ανεβασμένους Τούρκους έναντι των πεσμένων Ισπανών. Στη χώρα της, όμως, η ομάδα του Πλάθα δείχνει να ανακάμπτει, αυτή είναι που έχει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης και η νίκη τους σε αυτή την τιμή που τη βρίσκουμε δεν μας αφήνει αδιάφορους.


Κούμπαν - Τσεντεβίτα μέ άλλον προφανέστατο άσο, σε άλλη μια μηδαμινή τιμή, στο 1,07. Θα πάμε χωρίς περιστροφές και δισταγμούς στο χάντικαπ των 13,5 πόντων το οποίο μπορεί να καλύψει η ομάδα του Μπαρτζώκα και να μας δώσει τον άσο του 1,93.


Μπάμπεργκ - Ρεάλ συγκροτούν ένα ακόμα ενδιαφέρον ζευγάρι. Η Ρεάλ δίνεται φαβορί και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Είναι η περίοδος του φορμαρίσματός της, είναι ομάδα με άλλο ειδικό βάρος και θα πάμε στο διπλό του 1,40.


Το Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ δεν έχει σωστές τιμές. Το 1,65 στον άσο με το 2,30 στο διπλό της μοναδικής αήτητης ομάδας του Top16 ξενίζει. Εχει βέβαια εξήγηση. Η Φενέρ δεν έχει μεγάλες ανάγκες, ο Παναθηναϊκός με φουλ ενθουσιασμό από την ενίσχυσή του θα ψάξει τη μεγάλη νίκη που θα τον κάνει φαβορί για την πρόκριση. Βάλτε λίγο και τη συγκίνηση τυ Ομπράντοβιτς που θα αποθεωθεί και κάπως έτσι πάμε στο σετ. Ασο πιστεύουμε κι εμείς, αλλά η τιμή δεν αρέσει.


Φινάλε με το Λαμποράλ - Ζαλγκίρις και τον τρίτο άχαστο άσο της ημέρας, που δίνεται στο 1,09. Απολύτως στα μέτρα των Βάσκων το να καλύψουν το χάντικαπ των 12,5 πόντων με απόδοση 1,85, πολύ πιθανό και το όβερ στους 161,5 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα