Τα φινάλε «θρίλερ» στο Βαλένθια - Καχασόλ...και ο «μαγικός» εκφωνητής (vid)

Συναρπαστικές στιγμές συνεχίζει να προσφέρει το Ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και οι εκφωνητές του...που ουσιαστικά ζουν και αναπνέουν για να περιγράφουν την συγκλονιστική ACB.

Στο «Pabellon Municipal Fuente San Luis» της Βαλένθια η τοπική ομάδα θαύμα του Βλάντιμιρ Περάσοβιτς υποδεχόταν την Καχασόλ του Αίτο Ρενέσες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με τους «πορτοκαλί» να επικρατούν της ομάδας από την Σεβίλλη με 104-93, αλλά αυτά που συγκλόνισαν ήταν τα τελευταία 45'' της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Με το σκορ στο 83-83 ο Τζάστιν

Ντόελμαν με τζαμπ σουτ από τα τρία μέτρα έκανε το 85-83 στα 36'', για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (85-85) ο Μάρκους Λάντρι με φοβερό κάρφωμα. Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων, η μπάλα γύρισε αρμονικά στην περιφέρεια με αποτέλεσμα να την υποδεχθεί ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς ο οποίος με τρίποντο από την δεξιά γωνία έκανε το 88-85. Στα 2,9'' που έμειναν, και μετά το τάιμ άουτ που πήρε ο Ρενέσες, η μπάλα κατέληξε στον Σκοτ Μπάμφορθ, ο οποίος με το μοναδικό του τρίποντο στο παιχνίδι ισοφάρισε στα 0,6'' σε 88-88 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, με την Βαλένθια να επικρατεί και να κερδίζει την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.

Δείτε το video με τα τελευταία συγκλονιστικά 45'' και απολαύστε την περιγραφή:

Keywords
Τυχαία Θέματα