Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στο Τελ Αβίβ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα με αγώνες για την Euroleague, το FIBA Champions League και το Eurocup, μεταξύ άλλων. Τρεις επιλογές έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από τις συγκεκριμένες διοργανώσεις, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε

τα προγνωστικά μπάσκετ με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα. Οι Ισραηλινοί κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις με 74-87. Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έβγαλαν ενέργεια πάνω στο παρκέ και έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη. Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, παρά τις σημαντικές απουσίες, κατόρθωσε να επιβληθεί 78-74 της Μπάμπεργκ και έφτασε το ρεκόρ της στο 2-2. Η Μακάμπι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και απόψε αναζητά μία ακόμη νίκη απέναντι στους "μπλαουγκράνα" του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα και τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν σταθεί άτυχοι με την απουσία του Ντόλμαν, τον τραυματισμό του Ναβάρο, το νέο τραυματισμό του Ρίμπας στον αχίλλειο τένοντα τη μόνιμη απουσία του Λαγουάλ.

Εξαιτίας των απουσιών, η Μπαρτσελόνα αναγκάζεται να γεμίζει το ρόστερ με νεαρούς και άπειρους αθλητές, γεγονός το οποίο αποδυναμώνει σημαντικά την ομάδα. Η συγκυρία είναι θετική για τη Μακάμπι, όμως θα αποφύγουμε να ποντάρουμε στον άσσο, καθώς είναι επιρρεπής στην άμυνα. Αντίθετα, θα κρατήσουμε το Over 159.5 πόντους, καθώς οι Ισραηλινοί είναι εξαιρετικοί επιθετικά, αλλά παράλληλα δέχονται πολλούς πόντους, ενώ η άμυνα της Μπάρτσα δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω των πολλών απουσιών.

Υπερασπίζεται το +8 η Νίμπουργκ

Περνάμε στο Champions League, με το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει να είναι το Μπάνβιτ - Νίμπουργκ. Η Μπάνβιτ εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής και απόψε υποδέχεται την Νίμπουργκ, η οποία έχει στο ρόστερ ορισμένους από τους καλύτερους Τσέχους παίκτες, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι κράτησε τους ίδιους Αμερικανούς με την περσινή σεζόν, εκτός φυσικά του Ντίξον, που αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΚ. Η Μπάνβιτ το τελευταία διάστημα παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, κάτι φυσιολογικό από ένα σημείο και μετά, καθώς το ρόστερ της δεν είναι τόσο δυνατό, ώστε να δικαιολογεί την έως τώρα σταθερότητα που επιδεικνύει. Η Νίμπουρκ μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά μπορεί να υπερασπισθεί το +8. Επιλογή, λοιπόν, το Νίμπουργκ +8.

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Φουενλαμπράδα - Μπιλμπάο, για το Eurocup. Ένας από τους δύο ισπανικούς «εμφυλίους» της ημέρας στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά φέτος, στην πρεμιέρα της ACB, με την Μπιλμπάο να παίρνει τη νίκη με 80-89. Έκτοτε, η Φουενλαμπράδα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε αναμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστική σήμερα σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Η Μπιλμπάο δεν έχει παίξει καλά τελευταία, έχει ηττηθεί από Άλμπα, Ανδόρρα, Κανάριας και κέρδισε μόνο τη Ρίτας. Θεωρούμε ότι η Φουενλαμπράδα έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και θα πάμε με τη νίκη της.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα