Το στοίχημα της Τετάρτης

Το μεσοβδόμαδο… μακρυνάρι υπάρχει και σήμερα στη διάθεσή μας με ταμπλό τεσσάρων αντρικών διοργανώσεων, αλλά και μιας γυναικείας και φυσικά όρεξη να ‘χουμε για διάβασμα και ποντάρισμα.

Πάμε πρώτα από την Ευρωλίγκα που… πιάνει δουλειά από Τετάρτη αυτή την εβδομάδα, με το Φενέρ – Ούνικς να μας δίνει έναν άνετο άσο που πληρώνει ψίχουλα 1,11 και μας οδηγεί προς το χάντικαπ. Ακρως εφικτό το 11,5 στο 1,90 δεν το προσπερνάς εύκολα.

Μακάμπι – Μπαρτσελόνα και ο άσος κατρακυλάει. Από το 1,57 που άνοιξε έχει πάει στο 1,40 και έχει λογική με την αποδεκατισμένη Μπαρτσελόνα. Η Μακάμπι έχει ρόστερ,

έχει αρχίσει να στρώνει, μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή μας η νίκη της.

Συνεχίζουμε με Γιούροκαπ και το Νίζνι – ΜΖΤ είναι ένας αυτονόητος άσος. Αυτονόητος στα όρια του 1,15, λογικό και το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,88, λογικό και το όβερ 167,5 στο 1,93. Διαλέγουμε τον άσο χάντικαπ.

Ζενίτ – Μπούντουτσνοστ λογικά χαμηλός άσος στο 1,26, οριακά αποδεκτός και παίζεται. Καλύτερη ομάδα οι Ρώσοι, μαχητικοί οι Μαυροβούνιοι, αλλά θα γίνει άσος.

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Κουμπάν επίσης λογικά χαμηλός άσος του 1,30. Τούμπανο οι Ισραηλινοί του Πιανιτζιάνι, ψάχνονται και δεν… βρίσκονται οι Ρώσοι του Κατσικάρη, όσο κι αν δείχνουν κάποια σημάδια αντίδρασης, αυτό το ματς δεν το παίρνουν.

Αλμπα – Λιέτουβος σε μια καλή περίπτωσαη άσου στο 1,62. Οι Βερολινέζοι χωρίς να τρελαίνουν φέτος έχουν κάνει δυο νίκες, οι Λιθουανοί ούτε μία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άσος.

Βαλένθια – Ολίμπια σε άσο και… μπόλικο. Πόσο όμως; Το χάντικαπ είναι στους 19,5 πόντους, σίγουρα μπορεί η Βαλένθια να τον κάνει και να δώσει το 1,93, αλλά τέτοιες διαφορές είναι και θέμα κεφιού.

Φουνλαμπράδα – Μπιλμπάο σε ισπανικό εμφύλιο, τέτοια ματς δεν έχει νόημα να τα αγγίζουμε, τους αφήνουμε στην ησυχία τους και συνεχίζουμε.

Γκραν Κανάρια – Λιεκταμπέλις εντάξει για άσο, αλλά και 17,5 γιατί; Είναι καλοί οι Λιθουανοί, τα λέμε από την αρχή και μας δικαιώνουν, θα τους ποντάρουμε να αντέξουν και θα πάρουμε το διπλό χάντικαπ στο 1,91.

Πάμε παρακάτω, με τσάμπιονς λιγκ. Μπάνβιτ – Νίμπουργκ είναι φαβορί η έδρα, αλλά όχι στο 1,22 όταν έχει επίσης αήττητο αντίπαλο. Ούτε το παίζουμε αλλά ούτε το κοντράρουμε, αφού αν βρει ρυθμό η Μπάνβιτ μπορεί να κάνει πολλά.

Ντομζάλε – Φρανκφούρτη σε ντέρμπι… άσεφτων. Είναι καλύτεροι οι Γερμανοί όμως και βρίσκοντάς τους αουτσάιντερ στο 1,91 έχει νόημα να τους ποντάρουμε σε ζητούμενο.

Κατάγια – Λε Μαν σε λογικό διπλό του 1,22 αφού οι Γάλλοι είναι άλλη κλάση από τους συγκροτημένους αλλά όχι τόσο δυνατούς Φινλανδούς.

Χιμίκ – Βενέτσια σε καλοπλρωμένο διπλό του 1,62. Ανεβαίνουν οι Ιταλοί, έχουν αδυναμίες οι Ουκρανοί το επιλέγουμε το διπλό.

Νεπτούνας – Βιλερμπάν είναι φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά όχι τόσο ακλόνητο όσο δείχνει το 1,36. Ο άσος είναι η επιλογή μας, αλλά η τιμή δεν αρέσει.

Ουσάκ – Βέντσπιλς τα ίδια και… χειρότερα. Αλλοπρόσαλλο μπάσκετ παίζουν οι Τούρκοι, σοβαρό και συγκροτημένο με καλό ρόστερ οι Λετονοί. Πάμε στο διπλό με λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα, στους 9,5 πόντους με το ωραίο 1,50.

Μόρναρ – Μέγκα Λεκς ούτε που το κοιτάμε και πάμε στο Ναχαρίγια – Αρης. Γνωστά τα προβλήματα του Αρη. Όμως… Αρης είσαι. Εμαθε να ζει με αυτά και θα ανεβαίνει διαρκώς. Τον πιστεύουμε και παίρνουμε το διπλό του 1,93. Ακου αουτσάιντερ…

Ράντομ – Ολντεντμπουργκ σε διπλό του 1,38 που αποτελεί επιλογή μας. Επιμένουμε ότι δεν θα ξαναβρεθεί… ΠΑΟΚ να χαρούν οι Πολωνοί.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ζολνόκι άνετος άσος και Σάσαρι – Σαρλερουά το ίδιο, με αμφότερα μεγάλα χάντικαπ που είναι στα μέτρα των γηπεδούχων αλλά πάντα σε τέτοιες τιμές, πέριξ των 15 πόντων κρατάμε επιφυλάξεις.

Τελειώνοντας, να πάμε σε επιγραμματικές επιλογές από το Γιουρόπ Καπ. Διπλό του 1,35 η Σαλόν στη Φέχερβαρ, άσο του 1,47 η Σοπρόν με την Πόρτο, άσο του 1,62 οι Βρυξέλλες με τη Μπενφίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα