Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο Μπάμπεργκ

Αρκετές οι επιλογές στο κουπόνι μπάσκετ της Τρίτης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα, ένα από την Euroleague και ένα από το FIBA Champions League. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr

μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν άδεια και δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Μπάμπεργκ – Ερυθρός Αστέρας. Έξι ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής η Μπάμπεργκ στην Euroleague και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, στο τελευταίο λεπτό, και συνεχίζει με ρεκόρ 2-4 στη διοργάνωση. Η παρουσία της έχει διπλή ανάγνωση, καθώς από τη μία μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η γερμανική ομάδα μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο, από την άλλη, όμως, είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι δε διαθέτει το απαραίτητο σθένος για να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Ο Ερυθρός Αστέρας, από την πλευρά του, είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, ωστόσο δεν μπορεί να πορευτεί με μοναδικό «όπλο» την άμυνά του και οφείλει να βελτιωθεί στον επιθετικό τομέα αν θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω. Στο διά ταύτα, η Μπάμπεργκ γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως να παίξει σε αργό ρυθμό, βρίσκει απέναντί της έναν αντίπαλο που δε θα την «υποχρεώσει» να τρέξει και, επομένως, περιμένουμε ένα ματς με χαμηλό σκορ. Επιλογή, λοιπόν, το Under 147.5.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ιρόνι Ναχαρίγια – Ντομζάλε, για το Champions League. Η Ναχαρίγια δεν έχει πάρει ακόμη νίκη στη διοργάνωση, ενώ η Ντομζάλε πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία επικρατώντας 78-59 της Μπάκεν Μπέρας. Οι Ισραηλινοί έχουν μεγάλα επιθετικά προβλήματα, έχουν σκοράρει μόλις 53 πόντους με Άρη, 70 με Μπάνβιτ, 66 με Νίμπουρκ και 64 με Μονακό ενώ στο Ισραήλ τελευταία σκόραραν 76 πόντους στη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ρισόν, 75 με τη Μακάμπι Χάιφα, 67 με την Χάποελ. Η Ντομζάλε, από την πλευρά της, δε διαθέτει ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά παίζει καταπληκτική άμυνα, με πρωταρχικό της στόχο να είναι ο αποσυντονισμός των αντιπάλων της. Μάλιστα, έχει δεχθεί μόλις 62 πόντους από Άρη, 61 από Φρανκφούρτη, 59 από Μονακό, τρεις πολύ καλύτερες ομάδες από τη Ναχαρίγια, και 59 από την Μπάκεν. Περιμένουμε ανάλογη προσέγγιση του ματς από την Ντομζάλε, θα... καταστρέψει όσο μπορεί το παιχνίδι γι’ αυτό η επιλογή είναι Ναχαρίγια Under 73.5 πόντοι.

Τέλος, για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη απέναντι στη Νίμπουργκ, περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα. Μία επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το Under 146.5 πόντοι, ωστόσο είναι πιο συνετό να περιμένουμε το live και να ποντάρουμε στην εξέλιξη του αγώνα, αν προκύψει κάποια ευκαιρία.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα