Γκιστ: «Ο Πασκουάλ ξέρει καλύτερα»

Μία από τις δύσκολες βδομάδες της Ευρωλίγκας ξεκινά, καθώς οι ομάδες θα πρέπει να δώσουν 2 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις η καθεμία. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι ακόμα πιο δύσκολη μιας και αύριο(16/11) αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ, ενώ την Παρασκευή υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Ο Τζέιμς Γκιστ κλήθηκε να μιλήσει για τους αγώνες αυτής της βδομάδας, με τον Αμερικανό σέντερ να τονίζει πως στον Παναθηναϊκό κοιτάνε κάθε αγώνα

ξεχωριστά. Όσον αφορά τον αγώνα με την Ρεάλ και ποιο θα είναι το κλειδί που θα τους δώσει τη νίκη, ο άσος των «πρασίνων» αποκρίθηκε πως δεν είναι αρμόδιος για να μιλήσει για αυτό και ότι ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Βλέπουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πρώτα σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρεάλ. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Μετά θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό. Με τον Κολοσσό ο προπονητής θέλησε να δοκιμάσει πράγματα. Είδε κι άλλους παίκτες, ενώ έκανε δοκιμές σε πράγματα που ίσως δούμε και στη Μαδρίτη».

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού ενόψει Ρεάλ: «Έχουμε δει βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες της Ρεάλ, η οποία είναι διαφορετική φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα σημεία όπου μπορούμε να χτυπήσουμε. Αυτό είναι το πλάνο μας».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση στη Μαδρίτη: «Δεν ξέρω. Θα δούμε στο παρκέ που θα κριθεί. Ο κόουτς γνωρίζει πολύ καλύτερα. Ήταν πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη Ρεάλ. Είμαι σίγουρος ότι ξέρει πως πρέπει να παίξουμε εναντίον τους. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και είναι στο δικό μας χέρι να εκτελέσουμε αυτά που θα μας ζητήσει».

Για τις διαφορές μεταξύ του Τσάβι Πασκουάλ και του προκατόχου του Αργύρη Πεδουλάκη: «Αυτό με ρωτάτε μετά από κάθε αλλαγή προπονητή (γέλια)! Όσο είμαι εδώ έχω ζήσει πέντε διαφορετικούς προπονητές... Για μένα δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Κάθε προπονητής έχει άλλη φιλοσοφία, αλλά ζητά τα ίδια πράγματα από τους παίκτες του. Ετσι για εμάς είναι το ίδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα