Το στοίχημα της Τρίτης

Μια... διαβολοβδομάδα αρχίζει από σήμερα στο ευρωπαϊκό μπάκετ αφού η διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας φορτώνει ακόμα περισσότερο το κουπόνι.


Πρώτο χρονικά μας το Εφές - Ούνικς και χωρίς καμία υποτίμηση των Ρώσων, το 1,38 του άσου είναι δίκαιο. Ανεβίνει η Εφές, είναι καλύτερη ομάδα, αξίζει εμπιστοσύνης.


Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας... και τα ίδια. Σοβαροί και μαχητές οι Γερμανοί, καλύτεροι από τους Σέρβους που έχουν αδυναμίες, άσος του 1,36 με μεγάλη εμπιστοσύνη.


Μακάμπι - Φενέρ και... άντε βγάλε άκρη. Οι Ισραηλινοί παίζουν μπάσκετ αλάνας και ό,τι κάτσει από τις

καλές μονάδες που έχουν. Οι Τούρκοι δεν βέπονται. Είναι βέβαια πιο ομάδα και με θιγμένο εγωισμό από την σφαλιάρα στη Βιτόρια πάμε στο διπλό του 1,75.


Μιλάνο - Μπασκόνια σε ματσάκι που αναμένεται όμορφο, με το 1,55 του άσου να το δικαιούνται οι Ιταλοί που κάνουν καταπληκτική πορεία, αλλά και οι Βάσκοι δεν έχουν πετύχει λίγα. Αποχή η καλύτερη λύση.

Στο Τσάμπιονς λιγκ τώρα, το Μπάνβιτ - Μονακό είναι μεγάλο ντέρμπι για τον όμιλο του Αρη κι εμείς θα πάμε με τον άσο του 2,12. Αήττητοι μεν οι Γάλλοι, αλλά η Μπάνβιτ είναι συμπαγής ομάδα, εντός δυναμώνει περισσότερο και αξίζει το ρίσκο.


Γιουβέντους - Τσιμπόνα και σωστό το 1,26 για τους Λιθουανούς. Μπορεί οι Κροάτες του Μουλαομέροβιτς να έκαναν σεφτέ την περασμένη εβδομάδα, αλλά εδώ οι διαφορές είναι μεγάλες για να κινδυνεύσει ο άσος. Πολύ πιθανό και το όβερ στους 161,5 πόντους με 1,83.

Μόρναν - Αβελίνο και το 1,20 του διπλού περνάει στα καλοπληρωμένα σημεία. Τεράστιες διαφορές στα δύο ρόστερ, μόνο αν... θέλει να χάσει θα το καταφέρει η Αβελίνο.


Μπάκεν Μπέαρς - Φρανκφούρτη σε μικρό διπλόωτου 1,18 το οποίο θα πάρουμε με το χάντικαπ των 8,5 πόντων στο 1,83 αφού οι Δανοί είναι η πιο αδύναμη ομάδα ίσως και της διοργάνωσης.


Ναχαρίγια - Ντομζάλε είναι περίεργο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων περιορισμένων δυνατοτήτων και ικανών για εξάρσεις το οποίο καλύτερα να προσπεράσουμε χωρίς να ασχοηλθούμε.


Ζιέλονα Γκόρα - Ζολνόκι μηδαμινός άσος του 1,07 που παίζεται και στο χάντικαπ με 12,5 ποντους και απόδοση 1,83.


Νίμπουρκ - Αρης με το διπλό στο 1,67 και κάνουμε.. προσευχή και το ποντάρουμε. Αρης είναι δυο κλάσεις πάνω στην καλή του μέρα. Το πότε είναι η καλή του μέρα φέτος δεν το έχει σταθεροποιήσει... Με σοβαρότητα το παίρνει το ματς.


Παρτιζάν - Σαρλερουά σε λογικά μικρό άσ στο 1,06 αλλά οριακό το χάντικαπ των 14,5 πόντων που δςεν έχει λόγο να μας απασχολήσε.


Βιλερμπάν - Βέντσπιλς πονηρό παιχνιδάκι με σωστό φαβορί τους γηπεδούχους, αν και στο 1,36 δεν μας τρελαίνει. Δεν το κοντράρουμε, περί ορέξεως ο καένας πράττει.


Σάσαρι - Μπεσίκτας τέλος με του Τούρκους να δείχνουν για την ώρα η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Δύσκολη έδρα και αντίπαλος βέβαια σήμερα, το 1,62 στο διπλό φτωχό, σε τέτοια τιμή και λίγο καλύτερη, στο 1,65 προτιμάμε τον άσο με πλεονέκτημα 4,5 πόντων

Keywords
Τυχαία Θέματα