Σλούκας:«Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα»

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα και ανέφερε ότι έκανε το όνειρο του πραγματικότητα το οποίο ήταν να τον προπονήσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αλλά επίσης τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος στην τουρκική ομάδα και ότι θέλει να μείνει και τα τρία χρόνια του συμβολαίου του στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε αναυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

«Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το σκέφτηκα αρκετά αλλά είμαι 100% σίγουρος για ο,τι έκανα. Θα είμαι στη Φενερμπαχτσέ για τα επόμενα τρία χρόνια και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους

με αυτή την ομάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Είναι και αριθμητικά ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρωλίγκα. Επίσης, είναι εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός προπονητής και όχι μόνο λόγω τίτλων. Μου αρέσει επίσης ο τρόπος που καταλαβαίνει το μπάσκετ. Πριν από χρόνια ονειρευόμουν να με προπονήσει εκείνος. Πριν καν πάω στον Ολυμπιακό. Το όνειρο μου όταν ήμουν παιδί έγινε πραγματικότητα».

Μάλιστα, στο τέλος, ο διεθνής γκαρντ μίλησε για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο: «Μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο και έπαιζα αρκετά. Ήμουν ψηλός και δεν μπορούσα όμως, να βρω μεγάλα ποδοσφαιρικά παπούτσια και έτσι στράφηκα στο μπάσκετ. Από την ηλικία των 10 ετών και μετά είπα πως αυτό θα κάνω, αυτό είναι το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα