Σφαιρόπουλος: "Είχαμε καλές και κακές στιγμές"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του στην Αμαλιάδα επί του Κοροίβου, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για την εμφάνιση τους, στη συνέχεια στάθηκε στα κενά σημεία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την προσπάθεια που έκανε σήμερα. Είχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Εμείς είχαμε

καλές στιγμές και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιώσουμε στιγμές που δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στιγμές που είχαμε κενά διαστήματα. Είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, ο Κόροιβος 1-2 φορές πάλεψε να κατεβάσει τη διαφορά, αλλά εμείς παίξαμε άμυνα σε εκείνα τα σημεία και ανεβάσαμε και πάλι ψηλά τη διαφορά. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Νράριους Τζόνσον-Όντομ ανέφερε: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπήκε με πολύ ενέργεια και μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας, έκαναν καλή δουλειά και μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα