Νέα αποθέωση του Κόμπι για «Αντέτο» και η απάντηση του «Giannis»!

Λίγες μέρες μετά την διαπίστωση ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι «ένας παίκτης-φαινόμενο», ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε ξανά τον διεθνή φόργουορντ. Ο 37χρονος σταρ των Λέικερς καταχειροκροτήθηκε (και) στο Σικάγο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/2), στο τελευταίο παιχνίδι του στην «πόλη των ανέμων», και την επομένη ταξιδεύει στο Μιλγουόκι. Αμέσως μετά τον αγώνα με τους Μπουλς, ο Μπράιαντ μίλησε στην ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας του ΝΒΑ και αναφέρθηκε και πάλι

στον «Αντέτο», λέγοντας ότι «είναι απίστευτος! Σοβαρά τώρα. Το 'χει. Ελπίζω να καταλαβαίνει πόσο ταλέντο έχει. Ο τύπος έχει πολύ, πολύ ταλέντο. Ανυπομονώ να τον μαρκάρω αύριο, αλλά την ίδια στιγμή να του μιλήσω για την προοπτική που έχει και πώς να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο».

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο απάντησε στις φιλοφρονήσεις του Μπράιαντ και μερικές ώρες πριν τον αντιμετωπίσει για 2η φορά στην καριέρα του, τόνισε πως «νόμιζα ότι ο Κόμπι δεν με γνωρίζει καθόλου! Πάντως, είναι δείγμα μεγάλου σεβασμού όσα καλά είπε για μένα και πάντα είχα την ελπίδα να παίξω εναντίον του. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον αντιμετωπίσω. Ακόμη μου κάνει έκπληξη που τον έχω αντίπαλο στο παρκέ».

Οι κολακείες, πάντως, είναι κάτι που ο Κόμπι έχει συνηθίσει κυρίως να λαμβάνει. Το βράδυ της Κυριακής αποθεώθηκε από το κοινό του Σικάγο, όμως στις εξέδρες την παράσταση «έκλεψαν» και δύο Ιταλοί θαυμαστές του, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του αρχηγού των Λέικερς. Οι συγκεκριμένοι φαν είχαν εμφανιστεί στην Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό πως... παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να απολαύσουν από κοντά την τελευταία σεζόν του Μπράιαντ! Τότε αποκάλυψαν ότι πλήρωσαν 6.000 δολάρια για τα εισιτήρια με τους Σίξερς και άλλες 2.500 για την πτήση από Ιταλία για Η.Π.Α., και χθες εμφανίστηκαν και στο Σικάγο, όπου χόρεψαν και γνώρισαν κι εκείνοι την αποθέωση από τους οπαδούw των Μπουλς!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα