Σφαιρόπουλος: «Αφιερώνουμε την νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Δόξας Λευκάδας και την αφιέρωση στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε στην συνδρομητική τηλεόραση: «Το επιμύθιο είναι ότι πήραμε ακόμα μία νίκη. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Σταδιακά βελτιωθήκαμε, πήραμε μία νίκη και στο

δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία συνολικά καλή εμφάνιση. Θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7. Δεν ξεχνάμε αυτή την τραγική μέρα και γι' αυτό τούς αφιερώνουμε αυτή, αλλά και τις επόμενες νίκες».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς: «Νομίζω δίνετε παραπάνω σημασία από όση πρέπει στους τραυματισμούς. Είναι μικροτραυματισμοί και θα περάσουν».

Στην συνέντευξη τύπου ο Έλληνας προπονητής πρόσθεσε:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά.. Σιγά - σιγά βελτιωνόμασταν. Στην δεύτερη περίοδο κερδίσαμε με μία διαφορά 9 πόντων. Είχαμε κάποιες άσχημες και καλές στιγμές στη συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό καλό και δεν είχαμε πρόβλημα για να επικρατήσουμε. Εύχομαι στον κόουτς Μαρκόπουλο και στην Δόξα να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος. Από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Ηταν πιο μικρός και άπειρος. Ηταν 20 στα 21 και ήρθε σε μία ξένη χώρα και αυτό δεν ήταν εύκολο. Φέτος έχει μπει πιο καλά στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την άμυνα και την επίθεσή μας. Την τεχνική του κατάρτιση δεν την συναντάς εύκολα. Θέλουμε να βελτιωθεί κι άλλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες, αλλά έπρεπε να απαντήσω, γιατί είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα