Σερβία: Απίστευτη ανατροπή τίτλου από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μία καταπληκτική εκτός έδρας ανατροπή επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου από το -17 και νίκησε 86-87 και πλέον θέλει μία νίκη για να «σκουπίσει» την σειρά και να κατακτήσει τον τίτλο, με τον Μάρκο Γκούντουριτς να ευστοχεί σε buzzer beater τρίποντο (με ταμπλό) στο τελείωμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν άριστα στον επιθετικό τομέα αφού σκόραραν 54 πόντους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Παρτιζάν να προηγείται με 54-37. Στο τρίτο

δεκάλεπτο ο Ερυθρός έκανε την αντεπίθεση του και μείωσε στους 10 πόντους (72-62). Η τελευταία περίοδος συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να γυρίσουν τον αγώνα, κάτι που κατάφεραν στο τέλος κάνοντας την τρομερή ανατροπή και έτσι διπλασίασαν τις νίκες τους στην σειρά.

Οι παίκτες που ξεχώρισαν από την πλευρά των νικητών ήταν ο Γιόβιτς με 13 πόντους, 7 ασίστ και 1 ριμπάουντ, ο Κίνσει με 13 πόντους (5/6 διπ.) και ο Ζίρμπες και αυτός με 13 πόντους (7/10 βολ.) και 2 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους που έχασαν μία δική τους νίκη και αυτοκτόνησαν προσπάθησαν ο Βελίτσκοβιτς με 17 πόντους (3/6 τριπ.), 4 ριμπάουν και 3 ασίστ και ο Τζόουνς με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Πλέον την Τρίτη που δειξάγεται ο 3ος τελικός ο Ερυθρός Αστέρας έχει την ευκαιρία να νικήσει και να κατακτήσει και το Σέρβικο πρωτάθλημα μετά την Αδριατική Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα