Αφιξη Κατσικάρη και αντίστροφη μέτρηση

Η άφιξη του Φώτη Κατσικάρη στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Μούρθια σήμανε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων της Εθνικής.

Εξυπακούεται ότι ο προπονητής της ομάδας ήταν από καιρό σε επαφή με τους συνεργάτες του και με παίκτες που ανήκουν στον διευρυμένο κορμό των διεθνών και από αύριο θα βάλει στην τελική ευθεία όλες τις ενέργειες που απομένουν μέχρι την πρώτη συγκέντρωση.

Στις αρχές

της επόμενης εβδομάδας οι διεθνείς θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, χωρίς τους δεδομένους απόντες από όλη την προσπάθεια, Ζήση, Σπανούλη και Πρίντεζη και χωρίς Μπουρούση, Περπέρογλου και Σλούκα που δεν θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους και θα ενσωματωθούν αργότερα.

Το ερώτημα που... σέρνεται διαρκώς και από πολλούς αφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού όσο ο ίδιος επανλαμβάνει τη δήλωση "θέλω πολύ να είμαι στην Εθνική και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου", είναι σαφές ότι δεν περνάει στους... σίγουρους. Οι πληροφορίες λένε ότι την Πέμπτη θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη των Μπακς, αλλά η περιρέουσα ατμόσφαιρα δεν δικαιολογεί... ενθουσιασμό για τις εξελίξεις. Είναι φανερός ο δισταγμός, είναι πιθανότατη η απουσία του, είναι ευχή για την ώρα η παρουσία του στην Εθνική...

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα κλείσει με τον έναν ή, τον άλλο τρόπο και αυτό το θέμα και ο Κατσικάρης θα έχει πλέον τη σαφή εικόνα των διαθέσιμων παικτών από τους οποίους θα προκύψουν οι 12 που θα πάνε στο Τορίνο για να δώσουν τη μάχη του Προολυμπιακού και να επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Φυσικά η φετινή προετοιμασία θα είναι ειδικών συνθηκών, όχι μόνο λόγω απουσιών, αλλά κι επειδή θα έχει "εξπρές". Οι υποχρεώσεις στο Τορίνο αρχίζουν στις 4 Ιουλίου, άρα η ομάδα προλαβαίνει μετρημένες προπονήσεις και τρία φιλικά πριν αρχίσει τα επίσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα