"Σε 48 ώρες θα ξέρω που θα παίξω"

Η επιστροφή του Δημήτρη Βεργίνη στον Άρη σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι προ των πυλών. Ο Έλληνας γκαρντ που δοκιμάστηκε στην Μπιλμπάο θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στους "κίτρινους" κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ο ίδιος από την Ισπανία όπου βρίσκεται μίλησε στο basketblog.gr για το μέλλον του. 

Ο 25χρονος γαρντ είπε σχετικά: "Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη ήταν ο ενδεδειγμένος. Μου έδειξαν πως με θέλουν πολύ, κάτι που φάνηκε και στη συζήτηση που είχα με τον

κόουτς, ο οποίος μου εξήγησε το ρόλο για τον οποίο με προορίζει. Είναι βέβαια πολύ θετικό πως με γνωρίζει σαν παίκτη από την περυσινή κοινή θητεία μας στην ομάδα. Το συμβόλαιό μου με την Μπιλμπάο ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα συναντηθώ με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου στη συνέχεια να λάβω τις οριστικές μου αποφάσεις. Πιστεύω πως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γνωρίζω που θα συνεχίσω τη καριέρα μου. Γνωρίζω πως η νέα διοίκηση του Άρη καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση και μπορώ να πω ότι βλέπω πως υπάρχει μια αλλαγή προς το καλύτερο". 

Keywords
Τυχαία Θέματα