Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ για τίτλο, Ολυμπιακός για F-4!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ελπίδα για τα play-offs!

Σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η Ευρωλίγκα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι έτοιμη να προσφέρει ξανά ρίγη συγκίνησης, με πολλές ομάδες πλέον να πιστεύουν πως μπορούν να σηκώσουν το τρόπαιο στον "ουρανό" της Μαδρίτης, στο Final-4 που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ποια θα

είναι όμως αυτή η ομάδα; Οι εκτιμήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη βοήθεια και του κόσμου, και σύμφωνα με το Sportando, αυτή θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή η Ρεάλ Μαδρίτης! Στην πρώτη "εκδοχή", η νέα ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις που σας παρατίθενται, θα αποβάλει από πάνω της τη «στάμπα» των χαμένων και θα ξαναγίνει η τρομερή "Αρκούδα" που έχει κατακτήσει 6 τρόπαια. Αν καταφέρει και επιβεβαιώσει την εν λόγω εκτίμηση, θα πρόκειται για την έβδομη Ευρωλίγκα της.

Πιστεύεται, μάλιστα, πως αυτό το κύπελλο θα το κατακτήσει στον τελικό απέναντι στη διοργανώτρια Ρεάλ, οι παίκτες της οποίας επίσης έχουν «φορτωθεί» με τον χαρακτηρισμό των χαμένων. Η "Βασίλισσα", νωρίτερα, θα έχει "ξορκίσει" ολοκληρωτικά τους δαίμονες του Λονδίνου, με νίκη επί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final-4.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα. Οι μεταβατικοί "πράσινοι" του Ιβάνοβιτς δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη τύχη στη διοργάνωση, καθώς θα προκριθούν μεν στο Top-16 από την τέταρτη θέση, ωστόσο εκεί θα βρεθούν ουραγοί της βαθμολογίας. Εκεί θα ξαναδούμε, επίσης, δύο ευρωπαϊκά "ντέρμπι αιωνίων".

Και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι μέχρι πότε θα υπερασπιστεί τον τίτλο της; Μέχρι τα play-offs. Εκεί, η ομάδα που θα την "γκρεμίσει" από το "θρόνο" της, θα είναι αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα, μιας και θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Τέλος, για τους Τούρκους (Φενέρμπαχτσε, Εφές, Γαλατάσαραϊ) άλλη μία σεζόν προβλέπεται με "πεταμένα λεφτά", καθώς και οι τρεις θα εισέλθουν στους "8" με μειονέκτημα έδρας και θα αποκλειστούν. Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, η οποία θα έχει γνωρίσει την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο δρόμο των Ρώσων προς τη δόξα.

Τέλος, η Ούνικς των Πεδουλάκη, Ζήση και Καϊμακόγλου, καθώς και η Μάλαγα του Βασιλειάδη φτάνουν μέχρι τους "16".

Άλλη εκτίμηση αναφέρει πως το 62.7% του κοινού «ψηφίζει» Ρεάλ Μαδρίτης για τον φετινό τίτλο, με τους "Μερένχες" να έχουν ίσως την τελευταία τους ευκαιρία να φτάσουν στην… ευρωπαϊκή Γή της Επαγγελίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα