Ράλλης: «Είναι μια ομάδα που τιμάει την πόλη της» (vid+ photo gallery)

Μια ακόμα ομάδα με το μυαλό στην Α1 Ανδρών ξεκίνησε την πορεία της, κάνοντας την πρώτη της προπόνηση. Ο λόγος για το νεοφώτιστο στην Α2 Ηράκλειο που υπό το βλέμμα του Βασίλη Ράλλη και του προπονητικού του team (Χριστοδούλου και Βισκαδουράκης) ξεκίνησαν την πορεία τους στα «Δυο Αοράκια».

Στην πρώτη βρέθηκαν οι παίκτες του ρόστερ, αλλά και το δικοικητικό συμβούλιο, με τον Βασίλη Ράλλη να μιλάει στους δημοσιογράφους αναφέροντας:

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Πρώτη

μέρα της προετοιμασίας. Ευχόμαστε να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο του περυσινού, από υγείας και επιτυχίας. Είναι νωρίς για να είμαστε έτοιμοι ως ομάδα, θα περιμένουμε περίπου δέκα μέρες και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε πως θα κλείσουμε το ρόστερ μας».

«Η φετινή μας πορεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, καθώς έχει να κάνει με το πως θα στελεχωθεί το ρόστερ, ποιος θα είναι ο στόχος και φυσικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα. Ευχόμαστε να ζήσουμε ίδιες στιγμές με τις περυσινές. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά, πετύχαμε το ακατόρθωτο και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μιλάμε μέσα στο γήπεδο πιο πολύ και όχι εκτός».

Για το ρόστερ και τις προσθήκες των ψηλών αλλά και την Α1:

«Σίγουρα λείπουν κάποιες προσθήκες από την ομάδα. Χρειαζόμαστε δύο παίκτες στη γραμμή των ψηλών και περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη με το θέμα του Κουπίδη. Ανάλογα με το μπάτζετ, ίσως κινηθούμε και για μία προσθήκη στα γκάρντ.

Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και θέλω να πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα, θα παραμείνουν. Αυτό τουλάχιστον είναι το δικό μου θέλω και από όσες συζητήσεις έχω κάνει με την διοίκηση, αυτός είναι ο σκοπός. Είναι νωρίς όμως ακόμα. Είναι εντελώς υποθετικό. Φυσικά και είναι τρομερό για την ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί στην Α1, αλλά θα πρέπει να πατάμε στη γη, να ξέρουμε τι μας περιμένει και να κάνουμε τη δουλειά μας. Τώρα αν αυτό έρθει, εμείς θέλουμε τη βοήθεια των παραγόντων, του κόσμου και των επιχειρηματιών της πόλης.

Η ομάδα για να φτάσει εδώ, κάποιοι άνθρωποι, όπως οι κύριοι Σπυριδάκης, Μπαξεβάνης και Στεφανάκης πέρασαν πολύ δύσκολα το προηγούμενο καλοκαίρι, για να μιλάμε τώρα για συμμετοχή σε Α1. Είναι οι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι οι ίδιοι που θα στηρίξουν την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία, αν αυτό έρθει.

Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και να μην ξεχνάμε από που προέρχεται. Και χρειάζεται βοήθεια, όπου και να βρίσκεται. Όχι μόνο στις ψηλές κατηγορίες για το φαίνεσθαι, διότι είναι μία ομάδα που τιμάει την πόλη».

Για την έδρα του Ηρακλείου τα τελευταία 3 χρόνια, που δεν ειναι άλλη από τα "Δύο Αοράκια":

«Το γήπεδο παίζει το ρόλο του. Είναι ένα γήπεδο που είναι στολίδι για την Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο ότι φιλοξενεί όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο πυρήνα φιλάθλων, στηριζόμενοι φυσικά και στο γήπεδο.Θεωρώ ότι τα Δύο Αοράκια είναι μία από τις δυνάμεις που έχουμε».

photos: basketaki.news

video: kritikobasket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα