Η «πρώτη» της Καλαμάτας (pics)

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα τη βρει στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, πραγματοποίησε σήμερα η Καλαμάτα (22/8). Μετά τη συμπλήρωση του ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος, με την απόκτηση του Αλέξανδρου Μαγιντόμπε, η «Μαύρη Θύελλα» βάζει «πλώρη» για μία χρονιά, όπου επιθυμεί να πετύχει την καθιέρωσή της στις εθνικές κατηγορίες, μόλις έναν χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας της ως συλλόγου και λίγους μήνες ύστερα από την κατάκτηση

του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο κόουτς Γιαννακόπουλος, είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Δημήτρη Κουτίβα, ο οποίος βέβαια θα ενσωματωθεί άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο, ακολουθώντας αρχικά ατομικό πρόγραμμα με τον Γιώργο Γιαννουκάκη. Αμφότεροι, θα προπονούνται σε αυτό το «τέμπο» κυρίως προληπτικά, καθώς υπολογίζονται ως βασικά «εργαλεία» στην παρουσία της ομάδας στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της τέταρτης τη ταξει κατηγορίας.

Τα χαμόγελα και το όμορφο «κλίμα», ήταν εμφανή για την ομάδα της Μεσσηνίας, η οποία θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή του Ακάδημου στη Γ' Εθνική, τη σεζόν 2013-2014. Μαζί με την προπόνηση, η οποία περιείχε μάλιστα... αρκετό μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ άπαντα τα μέλη της διοίκησης ήταν παρόντες. Με το σύνθημα «Καλαμάτα», άρχισε το νέο ταξίδι για τον ιστορικό σύλλογο, που θέλει να δημιουργήσει παράδοση και στο μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα