Προεδρικό ..αντιαθλητικό!

Είναι γνωστό ότι οι δύο οικογένειες, Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλου κατά χρονική σειρά έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ έχοντας πάρει (όχι λεφτά ) όμως και από αυτό κάποια πράγματα (πχ δημοσιότητα). Είναι γεγονός ότι οι γιοί των δύο μεγάλων οικογενειών έχουν πάρει τα ηνία εδώ και μερικά χρόνια και είναι επίσης γεγονός ότι κατά διαστήματα πέφτουν σε ατοπήματα που καλό είναι να αποφεύγουν καθώς δεν αρμόζουν στο κύρος τους και στο ειδικό βάρος που τους ακολουθεί.

Άλλωστε και οι τρεις διάδοχοι είναι εξαιρετικοί όπως

μαθαίνω στα επαγγελματικά τους βήματα έχουν να διοικήσουν κολοσσούς. Και επειδή είναι και παράδειγμα για πολλούς και επειδή είναι ιδιοκτήτες κολοσσιαίων ομάδων, θα πρέπει να είναι 5 και 10 φορές πιο προσεκτικοί. Έχουμε δει πολλά φάουλ μέχρι τώρα από μηνύσεις στα δικαστήρια ακόμα και για μικροπράγματα της καθημερινότητας όπως λέμε, από τα περίφημα μπλουζάκια, από ντου στο παρκέ, από χειρονομίες όπως εσχάτως. Εγώ θα πω ότι Οκ, συμβαίνουν και αυτά. Δεν ..σκότωσαν κανέναν και δεν είναι και λόγος να χαλάσουμε τον κόσμο. Και ούτε να μένουμε σε αυτά. Αν δηλαδή την μια φορά είπε ο Γιαννακόπουλος κάτι ή μπήκε στα αποδυτήρια ή την άλλη ο Αγγελόπουλος έκανε μια χειρονομία. Κακώς φυσικά συνέβη σε όλες τις περιπτώσεις. Από την άλλη όμως και αυτοί οπαδοί είναι , βάζουν τα λεφτά τους, ζουν έντονα και αντιδρούν ανθρώπινα. Αν δεν ήταν πρόεδροι σαφώς δεν θα μίλαγε κανείς. Αλλά μην κάνουμε και την τρίχα τριχιά όπως συνηθίζουμε στην Ελλάδα.

Αυτό ισχύει για όλους. Και γι αυτό και πρέπει το θέμα να ξεχαστεί. Αλλά καλό είναι να προσέχουν και οι ίδιοι γιατί είναι ινδάλματα και πρέπει πρώτα αυτοί να δίνουν το καλό παράδειγμα. Γιατί μετά και ο κάθε ανεγκέφαλος θα πει "εγώ κάνω ό,τι έκανε η προεδράρα μου"! Και αυτό σημαίνει ότι θα έχουν ηθικό άλλοθι... Το θέμα λοιπόν είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί και φυσικά και οι δημοσιογράφοι. Καθώς θα πρέπει οι πρόεδροι να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα και να προσέχουν ακόμα περισσότερο και όχι να έχουμε με το καλημέρα πχ πόλεμο ανακοινώσεων, μπηχτές και διάφορα βιντεάκια που λειτουργούν εμπρηστικά για την βία. Συνεπώς οι πρόεδροι έχουν πέσει από πέρσι σε ..αντιαθλητικό και όχι ντισκαλιφιέ αλλά πρέπει για το καλό όλων και την προστασία των ίδιων των ομάδων τους, ποικιλοτρόπως μάλιστα, να είναι άπαντες πιο προσεκτικοί στις εκδηλώσεις τους !

Keywords
Τυχαία Θέματα