Πρίφτης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Η ήττα από τη Μονακό στοίχισε στον Άρη μια θέση στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Basketball Champions league, με τον Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στα πολλά λάθη της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η Μονακό είναι από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η Μονακό παίζει σκληρά και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Για μας

ήταν δύσκολο να τους ακολουθήσουμε, ιδιαίτερα στο τρανζίσιον και το γεγονός ότι κάναμε 23 λάθη το έκανε ακόμη δυσκολότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά κυρίως απέναντι σε ομάδες που παίζουν με πολύ πίεση στην άμυνα. Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι η Μονακό θα έπαιζε πολύ σκληρά αλλά σε αυτό το διάστημα εμείς ήμασταν πιο σκληροί. Χάσαμε λόγω των λαθών μας αλλά και από τα επιθετικά ριμπάουντ που τους επιτρέψαμε να μαζέψουν. Δεν θέλω να πω πολλά. Πρέπει να συνεχίσουμε», είπε και κατέληξε: «Θα αγωνιστούμε στα πλέι οφ. Δυστυχώς δεν θα είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών για να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλύτερα σε σχέση με σήμερα για να προκριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα