"Πογκρόμ" στον Πανιώνιο!

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στον Πανιώνιο, δεδομένου ότι πρόκειται για την ομάδα που οδηγεί αήττητη την κούρσα της Α2 και φαντάζει σαν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ιων Βαρουξάκης ενημέρωσε τα... μεσάνυχτα της Τρίτης τον Χρήστο Χριστοδούλου ότι τερματίζεται η συνεργασία τους. Ο Χριστοδούλου που προϋπήρχε του Βαρουξάκη και... τράβηξε κουπί στα δύσκολα της Β' Εθνικής, αποτελώντας φυσικά και έναν συνδετικό κρίκο με το παρελθόν της ομάδας, δεν θα συνεχίσει την παρουσία

του στην ομάδα στο πόστο του συνδετικού κρίκου της διοίκησης με το αγωνιστικό τμήμα, χωρίς να έχει πάρει και κάποια εξήγηση για την απόφαση αυτή.

Οι... αποκεφαλισμοί όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Ο Βαρουξάκης ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι προτίθεται άμεσα να καταργήσει τον γυμναστή και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας και τέτοιες ειδικότητες να αναζητούνται με... το κομμάτι, για τα ματς της ομάδας, ακόμα και όταν πρόκειται για εκτός Αθήνας, από τις τοπικές επαγγελματικές ομάδες! Μένει να δούμε αν αυτό το "σχέδιο" προχωρήσει οριστικά, αφού φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες αντικμειμενικές δυσκολίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα