Μποϊκοτάρουν τα ξενοδοχεία του Τραμπ τρεις ομάδες του ΝΒΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική, με τον κόσμο του ΝΒΑ να μην μένει αμέτοχος.

Την αρχή έκαναν οι προπονητές Σταν Βαν Γκάντι και Γκεγκ Πόποβιτς που καταδίκασαν με δηλώσεις του την εκλογή Τραμπ, ως προέδρου των ΗΠΑ, όμως πλέον κάποιες ομάδες δεν έμειναν στα λόγια και πέρασαν στις πράξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ

του ESPN, 3 ομάδες ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να μείνουν σε ξενοδοχεία του νεοεκλεγέντα προέδρου κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε Νέα Υόρκη και Σικάγο. Ο λόγος για τους Μιλγουόκι Μπακς, Μέμφις Γκρίζλις και Ντάλας Μάβερικς.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, αλλά και ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι είναι θερμοί υποστηρικτές του Δημοκρατικού κόμματος, ενώ υπήρχαν και φήμες που ήθελαν τον τελευταίο να αναλαμβάνει σημαντικό πόστο σε περίπτωση που εκλεγόταν η Χίλαρι Κλίντον.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο και άλλες ομάδες του μαγικού κόσμου να μποϊκοτάρουν και αυτοί με τη σειρά τους τα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους για την εκλογή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα