Στοίχημα: Αντιδρά ο Ολυμπιακός

«Πλούσιο» το κουπόνι μπάσκετ της Τετάρτης, με τη διεξαγωγή αγώνων για την Euroleague, το FIBA Champions League και το Eurocup. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά προτάσεις και από τις τρεις διοργανώσεις, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές διαδραματίζει

η σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (20:00).

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικέ εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Θα βρει τον τρόπο ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 89-87 από τη Γαλατασαράι. Πολλά ήταν αυτά που ενόχλησαν τον Σφαιρόπουλο σε εκείνον τον αγώνα, ενώ το αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό στην πορεία του στη διοργάνωση. Σήμερα, βέβαια, περιμένουμε από την ομάδα του Πειραιά να βγάλει αντίδραση και οι συνθήκες για να το πράξει απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι ευνοϊκές. Οι Καταλανοί, έχοντας πολλές απουσίες, βγάζουν υποχρεωτικά μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, οι Πειραιώτες, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά πως να αντιμετωπίζουν τέτοιους αντιπάλους. Πιστεύουμε, επομένως, ότι το σύνολο του Σφαιρόπουλου θα επανέλθει στις νίκες και επιλογή από τον αγώνα είναι ο Ολυμπιακός -4.

Δυάδα από το Champions League

Περνάμε στο Champions League, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι το Πινάρ Καρσίγιακα - Λε Μαν. Η Λε Μαν παίζοντας πολύ σκληρά αμυντικά, τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, δεχόμενη μόλις 49 πόντους από την Βενέτσια, 49 από την Κίμικ, 64 από την Κατάγια και 61 από την Οραντέα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού σήμερα και η Πινάρ θα ακολουθήσει, καθώς και αυτή βασίζεται κυρίως στην αμυντικές της ικανότητες. Προφανής επιλογή το Under 141.5. Το δεύτερο ματς από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι το Κατάγια – Βενέτσια. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και αναμένεται αμφότερες να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κατάγια είναι άκρως επιθετική στο γήπεδό της, ενώ η Βενέτσια είναι ένα σύνολο που όταν αντιμετωπίζει γρήγορο και «άναρχο» αντίπαλο, ακολουθεί στον ίδιο ρυθμό. Αξίζει το ποντάρισμα στο Over 154.5.

Στηρίζουμε την ΜΖΤ

Ολοκληρώνουμε με Eurocup και τον αγώνα ΜΖΤ Σκοπίων – Λιετκαμπέλις. Η ΜΖΤ παραμένει χωρίς νίκη στον Α όμιλο της διοργάνωσης, ωστόσο, πέρα από το ματς με την Γκραν Κανάρια, από την οποία γνώρισε συντριβή, πάλεψε τα υπόλοιπα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο έχασε στον πόντο από τη σημερινή της αντίπαλο (90-89), με 85-89 από την Τσεντεβίτα και στην παράταση από τη Νίζνι. Αξίζει ποντάρισμα στην ΜΖΤ όπως και στο Over 162.5 γιατί η ομάδα των Σκοπίων αναλώνεται σε πάρα πολλές επιθέσεις και δεν προσέχει καθόλου στην άμυνα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα