Πιέζει η Κύπρος τον Παππά!

Η μη κλήση του Νίκου Παππά στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος, δεν έγινε με τον πιο «βελούδινο» τρόπο, καθώς τόσο η «χιουμοριστική» αντίδραση του ιδίου όσο και η κόντρα που ανέκυψε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη, δυσχέραναν ακόμη περισσότερο τη δική του θέση. Κάπως έτσι, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βρήκε την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Έλληνα σκόρερ, προκειμένου να τον πείσει να παίξει για την Εθνική Ανδρών της χώρας, με τη μητέρα του να είναι Κυπρία.

Η μεγάλη ευκαιρία, πάντως, είναι στα χέρια της ΚΟΚ,

η οποία περιμένει τον Παππά, προκειμένου να συναντηθούν επί κυπριακού εδάφους γι' αυτό το ενδεχόμενο. Ο 26χρονος παίκτης θα βρίσκεται στη Μεγαλόνησο από τις 28 Ιουνίου, σύμφωνα με το Cyprusbasket.net, για προσωπικούς λόγους, αφού θα βρεθεί τόσο στο camp του ΑΠΟΠ όσο και σε αυτό της Ανόρθωσης. Κάπου εκεί, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, ώστε να τους απαντήσει σχετικά με την τελική του επιλογή.

Η ΚΟΚ, προσπαθεί να πιέσει τον Παππά να δεχτεί την πρότασή της και να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της Εθνικής Κύπρου. Αισιοδοξία υπάρχει, όπως μεταδίδεται από την πλευρά της, αλλά σε κάθε περίπτωση συγκρατημένη, ευελπιστώντας πως ο εν λόγω παίκτης, θα γίνει ο ηγέτης της ομάδας και θα προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό προς το κυπριακό μπάσκετ. Το αν θα επιτευχθεί αυτός ο «διπλός» στόχος, θα φανεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα