Πανελλήνιο Κορασίδων: Τρίτος ο ΠΑΟΚ

Με διαφορά 26 πόντων, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 55-29 τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στο "σπίτι" του στο "PAOK Sports Arena", και κατέκτησε την τρίτη θέση στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν επιβλητικός από την αρχή του αγώνα και άφησε τον αντίπαλο του χωρίς νίκη στη φετινή διοργάνωση. Χαρακτηριστική ήταν και η διαφορά που υπήρχε στο ημίχρονο (45-19).

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ,

Νικολέτα Καλούτσικου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα: "Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένες στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δείξαμε πραγματικά ποιες είμαστε. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε πολλές εμπειρίες που θα μας χρησιμεύσουν για τα επόμενα χρόνια".

Δεκάλεπτα: 16-8, 29-11, 42-20, 55-29

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ορφανός

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα 7(1), Βουζούκου 3, Καλούτσικου 2, Τσαλή 5(1), Ζέρβα Α., Ζέρβα Ε. 10, Θεοδώρου 10, Αθανασιάδου 7, Στεργίου 9(2), Παντώτη, Χριστοδούλου, Μπαλιούση 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου-Τσιακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 8(1), Καραφουλίδου 2, Τρυφωνίδου 4, Δανιηλίδου, Κουρτίδου, Σιδέρη, Χαϊντάρι 4, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 4, Γρηγοριάδου 6, Σιδηροπούλου 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα