Τουρκία: Περίπατος για Μπεσίκτας «λύγισαν» στην παράταση Γκαζιάντεπ και Δέδας

Η Μπεσίκτας, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League, διέλυσε με 87-65 την Ουσάκ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην ίδια διοργάνωση, κάνοντας το "2X2" στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Μετά τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, η Μπεσίκτας δεν ήθελε να... πάει η στράφι η επιτυχία της κι έτσι μπήκε σοβαρή εξ' αρχής στην αναμέτρηση με την Ουσάκ,

συντρίβοντάς την με 87-65.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ερλ Κλαρκ με 20 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Βλάντιμιρ Στίματς με 19π. (15 ριμπ.) Από την άλλη πλευρά, για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντάριλ Μονρό ξεχώρισε με 19π. (11 ριμπ.).

Λίγο αργότερα, η Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα "λύγισε" στην παράταση με 73-75 (63-63 κ.α.) εντός έδρας από την Κρασίγιακα, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κορυφαίοι, αλλά όχι αρκετοί, της ομάδας του Έλληνα προπονητή ήταν οι Ντέγιαν Ιβάνοφ (18π., 11ρ.), Ουίλ Τσέρι (17π., 8ρ., 5ασ.) και Μάρκους Ντάνμον (15π.), ενώ από τους νικητές ξεχώρισαν ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, Κέβιν Ντίλαρντ (14π.), ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ, Τζέι Κόβαν Μπράουν (10π., 4 ριμπ. και 7 ασ.) και ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ, (9 πόντους, 3 ριμπ. και 2 ασ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα