Κερ:«Τους δύο πρώτους μήνες θα πειραματιστούμε»

Ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του τόνισε πως τους δύο πρώτους μήνες οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα κάνουν πειράματα που ίσως να μην πετύχουν, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον τρόπο που σκέφτεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους αστέρες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ουόριορς:

Για το αν θα πάνε να σπάσουν ένα ακόμα ρεκόρ νικών είπε: «Δεν νομίζω ότι θα το έχουμε αυτό τη νέα χρονιά. Το έχουμε περάσει και προτιμούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα από το να κάνουμε ένα νέο ρεκόρ».

Για το τι συνέβη

πέρυσι και θέλει να αλλάξει φέτος: «Την περσινή σεζόν νιώσαμε ότι μπορούσαμε να τα κάνουμε και τα δυο και ήμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως. Αυτή η χρονιά αφορά περισσότερο στην πρόοδο μας και τη βελτίωση μας. Θα πειραματιστούμε αρκετά τους πρώτους δυο μήνες της σεζόν».

Για τις νέες προσθήκες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι: «Έχουμε καινούριο αίμα και καινούρια ζωή και πιστεύω ότι θα μας δώσουν ώθηση. Δεν εγγυάται ότι θα είμαστε καλύτεροι, αλλά αλλάζει τη δυναμική μας. Πιστεύω ότι θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο φρέσκα και ίσως λίγο πιο εύκολα για μας στην κανονική περίοδο».

Για το πώς σκοπεύει να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε τόσους πρωτοκλασάτους παίκτες: «Είναι ένα περίεργο θέμα, επειδή άνθρωποι έρχονται να δουν αυτά τα παιδιά να παίζουν. Είμαι ευαίσθητος σε αυτό. Όχι όμως με κόστος στην υγεία της ομάδας. Αν τα παιδιά είναι υγιή, το μίνιμουμ που θέλω είναι να παίζουν μαζί, τουλάχιστον για μερικά λεπτά, ώστε οι φίλαθλοι να τους βλέπουν. Η υγεία όμως έρχεται πάντα πρώτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα