Εισιτήρια για… ΟΛΟ το Top16

Το Basketblog.gr, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ ΑΕ και το «Πάμε Στοίχημα», προσφέρει διπλά εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας.

Φυσικά και για τα δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ!!!

Σε σχέση με τους προγενέστερους διαγωνισμούς μας, οι οποίοι προκάλεσαν το αδιαχώρητο κατακλύζοντας με δικά σας e-mail το σχετικό inbox, η διαδικασία θα είναι ακόμη πιο απλουστευμένη στο εξής.

Οσοι από σας ενδιαφέρονται να κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 16/1, 21.00, ΣΕΦ) και Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές (Παρασκευή 17/1, 21.45, ΟΑΚΑ) για την 3η αγωνιστική του Top16, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/basketblog.gr/app_533260373426505), να κλικάρετε στο ειδικό app του διαγωνισμού, να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα των «αιωνίων» και να επιλέξετε το παιχνίδι, που σας αρέσει.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος μάρκετινγκ του Basketblog.gr ([email protected]), αναφέροντας τον αγώνα, που θα θέλατε να παρακολουθήσετε, καθώς και τα στοιχεία σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας. Μια μέρα πριν από τον εκάστοτε αγώνα, θα ειδοποιούμε τους νικητές για το πώς και πότε θα προμηθεύονται τα 3+3 εισιτήρια! Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, οι εκπλήξεις στο Basketblog.gr δεν τελειώνουν ποτέ. Κι εμείς κρατάμε τον λόγο μας…

Keywords
Τυχαία Θέματα