Περπέρογλου: «Πιο ήρεμος από «Ζοτς» ο Μπαρτζώκας»

Μετά την ανάδειξή του ως MVP για τον μήνα Δεκέμβριο, ο Στράτος Περπέρογλου είναι το πρόσωπο της τρέχουσας εβδομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Ο διεθνής φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο σάιτ της διοργάνωσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διαφορές που έχουν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αρχικά, ο Περπέρογλου αναφέρθηκε στη μεγάλη ελευθερία που έχει στον Ολυμπιακό: «Η ομάδα

μου με βοήθησε πολύ και ο προπονητής μου έδωσε μεγάλη ελευθερία και έτσι έχω την ευκαιρία να παίζω περισσότερο και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Το καλύτερο μου παιχνίδι το έκανα στο Μόναχο με την Μπάγερν».

Στη συνέχεια μίλησε για την τέχνη του σουτ του: «Το σουτ είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Προπόνηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ρυθμός, ανάλογα με το πώς ξεκινάς το παιχνίδι».

Όσο για το γεγονός πως ξεκινάει από τον πάγκο στους αγώνες των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε: «Μου αρέσει να ξεκινάω από τον πάγκο. Αυτό με βοηθά να διαβάζω την αντίπαλη ομάδα όση ώρα είμαι στον πάγκο και αυτό με βοηθά να είμαι πιο έτοιμος όταν μπω στο παιχνίδι».

Για τον όμιλο των δύο ελληνικών ομάδων στο Top-16 ανέφερε: «Νομίζω πως είναι ένας από τους πιο δύσκολους και ανταγωνιστικούς ομίλους στην ιστορία της διοργάνωσης, ενάντια σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Είναι καλό για εμάς αυτό όμως γιατί μας δείχνει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφορές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Γιώργου Μπαρτζώκα λέγοντας: «Υπήρχαν πολλές φωνές από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι έτσι ο χαρακτήρας του επειδή θέλει να βγάλει το 100% από όλους τους παίκτες του. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι πιο ήρεμος. Γνωρίζει πώς να σε πιέζει ακόμη περισσότερο σε κάθε προπόνηση»

Τέλος υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο γι’ αυτόν παίζει και η γυναίκα του: «Είναι πολύ θετικό και σημαντικό για μένα το ότι η γυναίκα μου με καταλαβαίνει και γνωρίζει το πρόγραμμά μου. Είναι πολύ καλό γιατί μερικές φορές μου κάνει κριτική, θετική και αρνητική, πράγμα που με βοηθά ακόμη περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα