Πεδουλάκης: «Είχαμε πρόβλημα σε άμυνα και ριμπάουντ»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν απογοητευμένος μετά τη βαριά ήττα από τη Μάλαγα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του, αλλά και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ που κόστισαν, καθώς η Ουνικάχα αν και είχε λιγότερες κατοχές κατάφερε να είναι εύστοχη.

Αναλυτικά τι είπε ο Πεδουλάκης:

Για τα αίτια της ήττας: «Είχαμε πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Δυσκολευτήκαμε στο αμυντικό ριμπάουντ.

H Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3 κι έτσι μπόρεσε να ανανεώνει τις επιθέσεις της. Σε πολλές εξα αυτών μπόρεσε να ευστοχήσει σε κάποια δύσκολα σουτ που της έδωσαν ψυχολογία».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε αρχικά με περισσότερη ενέργεια, αλλά μετά ξεμείναμε από δυνάμεις. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Μάλαγα είχαν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ήταν επιθετικοί στην άμυνά τους. Πήραν το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη».

Για την απουσία του Γκιστ: « Ο Γκιστ ήταν τραυματίας και γι’ αυτό προτιμήσαμε να μην τον βάλουμε».

Μπράμος: «Βαριά ήττα, αλλά γυρίζουμε σελίδα»

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος επεσήμανε πως «χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Ήμασταν κακοί σε αρκετά σημεία του αγώνα και δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δώσαμε πολλά ανοιχτά σουτ στη Μάλαγα και βρήκε ρυθμό. Επιτρέψαμε στη Μάλαγα να κάνει αυτά που κάνει ούτως ή άλλως καλά, ήμασταν κακοί στην περιφερειακή άμυνα».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στα ριμπάουντ και τους δώσαμε 10 στο πρώτο δεκάλεπτο. Χρειαζόμασταν καλύτερη άμυνα και περισσότερη ενέργεια», ενώ για την απουσία του Γκιστ και αν κόστισε είπε: «Ο Τζέιμς είναι σημαντικός για εμάς, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ειδικά έλειψε στην άμυνα, αλλά θα μπορούσαμε να καλύψουμε το κενό του».

Και κατέληξε δίνοντας το μήνυμα: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι μεγάλη ήττα αλλά κάθε εβδομάδα πλέον είναι μεγάλη και θα πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, αλλιώς δεν γίνεται».

Μανωλόπουλος: «Κακή βραδιά...»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επεσήμανε πως «η Μάλαγα είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα της. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε μάχη στα ριμπάουντ. Είναι μεγάλος αριθμός τα 14 ριμπάουντ, αν αναλογιστεί κανείς πως είχαν υψηλά ποσοστά στα σουτ. Επίσης κάναμε πολλά λάθη, που έδωσαν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Η ομάδα φάνηκε χωρίς ενέργεια. Η βραδιά ήταν γενικώς κακή. Ο Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ) είναι πολύ σημαντικός για μας, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά θα έπρεπε να καλύψουμε καλύτερα το κενό του», ενώ ο συνεργάτης του Πεδουλάκη ανέφερε ενόψει Ολυμπιακού: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Το γκρουπ είναι πολύ δυνατό κι έχει σημασία να προστατέψεις την έδρα σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα