Στοίχημα ΟΠΑΠ: Πονηρή Eυρωλίγκα

Πονηρή η σημερινή μέρα της Eυρωλίγκα στο κουπόνι μας στοιχηματικά του ΟΠΑΠ που έχει διεξόδους με τις απλές νίκες και τα ειδικά στοιχήματα αλλά λείπει το σημείο βάσης. Ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη έξοδο στην δυνατή στην έδρα της Μάλαγα και έιναι οριακός ενώ προς άσο δείχνει ο Ολυμπιακός που μαζί με την Ρεάλ στο διπλό και για τους ψάχνοντες μικρές νίκες

συνδιαστικά με ποδόσφαιρο υπάρχει το 1,20. Πονηρά ματς της Μακάμπι και της Φενέρ που είναι με την πλάτη στον τοίχο αλλά και με απουσίες. Και της Ζαλγκίρις με την Παρτίζαν στο ντέρμπι ουραγών.

737 7,5 ΚΟΥΜΠΑΝ-ΡΕΑΛ

*Η Ρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση

Παιχνίδι που πάω με το διπλό στο χάντικαπ και στους συνδιασμούς το 1,20 σκέτη νίκη στον ΟΠΑΠ αν και εκτός έδρας τέτοια απόδοση δεν αξίζει αλλά η Ρεάλ είναι αλλη κλάση.
Η Λοκομοτίβ Κούμπαν πάει καλά και είναι φαβορί για την πρόκριση αλλά έχει μεγάλες διακυμάνσεις και πολλά θρίλερ. Η Ρεάλ του Μπουρούση είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο καθώς παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην ευρωλίγκα και έχει μόλις μια ήττα φέτος και την καλύτερη επίθεση. Στην Ισπανία στο Φάιναλ Έιτ νίκησε στον τελικό 77-76 την Μπαρτσελόνα και δεν θα έχει σήμερα τον Κάρολ(10π)

738 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ 6,5

*Χωρίς νίκη η Ζαλγκίρις
*Μόλις μια νίκη στις 15 τελευταίους εξόδους η Παρτίζαν

Περίεργο ματς με προβληματικές ομάδες που δεν πάνε για πρόκριση. Μάλλον με την έδρα το παίρνει η Ζαλγκίρις αλλά δεν μ αρέσει και πολύ για να πονταρω. Προς διπλό με το χάντικαπ μάλλον με τους 6π. Η Ζαλγκίρις δεν έχει νίκη αν και παίζει καλά καθώς δεν έχει βάθος και μένει από δυνάμεις και χάνει τα ματς στο τέλος. Και έφυγε και ο Λαβρίνοβιτς (7π). ΑΛλά με τον κόσμο και το τρίποντο θέλει σεφτέ σήμερα!
Η Παρτίζαν αν και μαχητική είναι αδύνατη εκτός που έχει μόλις μια νίκη στις 15 τελευταίους εξόδους αλλά δεν ξεχνάμε ότι κέρδισε την ΤΣΣΚΑ στην 2η φάση. Πάντως έχει και απουσιες . Πήρε τον σέρβο φόργουορντ Πάβλοβιτς που γυρίζει από το ΝΒΑ αλλά δεν μπορεί να πάιξει στον 1ο γύρο . Θα παλέψει σήμερα.

739 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΦΕΣ 10,5

Παιχνίδι που πάω με τον άσο όχι δυνατά αλλά δεν έχουμε και πολλές επιλογές σήμερα.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει μόλις μια ήττα στο ΣΕΦ και δείχνει να ξεπέρασε την κρίση και ξεκουράστηκε και στην Ελλάδα. Οκ ο Πρίντεζης, περιμένει κόσμο. Η Εφές του Αγγέλου και του Βασιλειάδη είναι ανεβασμένη μετά το διπλό στην Ισπανία με την Λαμποράλ και ελπίζει για πρόκριση καθώς στηρίζεται στην άμυνα και κατεβάζει τα σκορ αλλά δεν έχεο βάθος μιας και έφυγε και ο Χόπσον. Και έχασε στον τελικό του Φάιναλ Έιτ στο κύπελλο από την Καρσίγιακα στον πόντο και έχει κούραση από τα τρία συνεχόμενα ματς

740 ΜΑΚΑΜΠΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ 10,5

Καλό ματς να δούμε αλλά όχι να παίξουμε καθώς η Μακάμπι δεν ανοίγει συνηθως τις διαφορές και η Μπάγερν είναι μαχητική . Λογικά στους 10π θα είναι άλλωστε το ματς. Η Μακάμπι του Σχορτσιανίτη έχει μια εξαιρετική πορεία και δυνατή έδρα χωρίς να είναι καμιά ομαδάρα. Η Μπάγερν είναι η η νέα δύναμη της Γερμανίας αλλά είναι σοφτ εκτός έδρας που πάντως παίζει επιθετικό μπάσκετ αλλά δύσκολα θα δει πρόκριση με την απειρία της. Στην Γερμανία 75-51 εκτός την Μπέιρουθ.

741 2,5 ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη άμυνα στην ευρωλίγκα

Μεγάλο ματς αλλά δεν αξίζει στοιχηματικά. Καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα αλλά δεν με πείθει και πολύ σε μια σκληρή έδρα αν δεν του βγουν τα σουτ. Συνεπώς διπλό ή τίποτα και μάλλον πάω με το τίποτα ακόμα και στην νίκη με την πονηρή Μαλαγα που δεν αρέσει γιατί δεν έχει διάρκεια, αλλά έχει καλό ρόστερ και ελπίζει μετά την νίκη της με την Φενέρ . Κακή ψυχολογία πάντως καθώς στην Ισπανία στο δικό της Φάιναλ Έιτ αποκλέιστηκε στα προημιτελικά από την Σαραγόσα με 74-79 . Ο Παναθηναϊκός είναι εντός πλάνου με την τρομερή του κορυφαία άμυνα και κυνηγά και το πλεονέκτημα της έδρας. Στην Ελλάδα πήρε εύκολα το κύπελλο με αντίπαλο τον Άρη στην Κρήτη, Οκ ο τραυματίας Γκιστ αλλά κλειδί ειναι το τρίποντο πολλές φορές

742 ΦΕΝΕΡ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ 7,5

*4 συνεχόμενες ήττες η Λαμποράλ

ΚΑι εδώ δύσκολο ματς και δεν μπλέκω με τις δύο ομάδες να ειναι σε άσχημη κατάσταση. Η Φενέρ με την έδρα και τον Ζοτς θα κερδίσει αλλά με τους 7π μάλλον διπλό θα έλεγα αλλά και πάλι ποιά Λαμποράλ φέτος; Με την πλάτη στον τοίχο με μόλις μια νίκη στην 2η φάση η Φενέρ του Ομπράντοβιτς που είναι και ...νοσοκομείο καθώς έχασε τον αναπληρωματικό πόιντ Σιπάχι και είναι εκτός Βίντμαρ(χάνει την σεζόν) και μάλλον και ο Ζόριτς και ο Σέκουλιτς που πήρε από την Κανάριας θα πάιξει από τον 2ο γύρο! Στην Τουρκία στο Φάιναλ Έιτ αποκλέιστηκε εύκολα στα ημιτελικά από την Καρσίγιακα και το κλίμα δεν είναι καλό! Η Λαμποράλ σε κρίση διαρκείας με 7 συνεχόμενες ήττες παντού και στο Φάιναλ Έιτ έχασε δύσκολα στα προημιτελικά από την Βαλένθια στο πόντο. Ακόμα έχει 4 συνεχόμενες ήττες στην ευρωλίγκα και μηδέν περιθώρια , τρίζει η καρέκλα του Σκαριόλο πάντα και έχασε και τον βασικό σέντερ Χάμιλτον(12π) για ένα μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα