Ένας φεύγει, ένας έρχεται στον Ιωνικό ΝΦ

Ο βοηθός του Αλέξη Καρατζά στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Δήμος Μπρούσαλης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο ενώ το κενό του θα καλύψει ο Χρήστος Φαρμάκης.

Με ανακοίνωσή του ο Ιωνικός ΝΦ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και τονίζει πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού ΝΦ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μπρούσαλη για την παρουσία του στην ομάδα μας και την άοκνη προσπάθεια του.

Ο Δήμος

ήταν στο πλευρό του προπονητή μας κου Αλέξη Καρατζά από το καλοκαίρι του 2015 και συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια επανάκαμψης του συλλόγου, με την εμπειρία του και την δουλεία του. Παραμένει φίλος και κοντά στην ομάδα, και πιθανότατα στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντήθουν.

Εις το επανιδείν Δήμο!».

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Φαρμάκη:

«Αλλαγή σκυτάλης!

Με μια αλλαγή στο πλάι του Αλέξη Καρατζά θα πορευτεί η ομάδα μας ως το τέλος της σεζόν ,αφού ο Χρήστος Φαρμάκης αντικαθιστά τον Δήμο Μπρούσαλη που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Ο Χρήστος είναι κάτοχος διπλώματος Γ κατηγορίας και έχει μακρά πορεία στους πάγκους τόσο ως πρώτος όσο και ως βοηθός προπονητής, θέση που αυτή την στιγμή κατέχει στον Απόλλωνα (Β Εθνική).
Με τον κο Καρατζά έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Κρόνο Γέρακα και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ξαναβρεθούν μαζι.

Καλωσήρθες Χρήστο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα