"Αναστοχασμός" για την ομάδα του L.A

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού οι Λέικερς δεν θα υπολογίζουν για το υπόλοιπο της σεζόν τους βετεράνους Λουόλ Ντενγκ, και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ. Για τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια της regular season η διοίκηση σε συνδυασμό με το coaching staff του L.A αποφάσισαν να δοκιμάσουν νέους παίχτες και υλικό από την ομάδα της D-League. Επιπλέον θα δωθεί ακόμα μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής στους πιτσιρικάδες του υπάρχον ρόστερ.

Ντενγκ και Μοζγκόβ το καλοκαίρι

ανανέωσαν με του Λέικερς υπογράφοντας συνδυαστικά συμβόλαιο 136εκ.$ για 4 σεζόν. Η πρώτη τους σεζόν δεν ήταν αποτελεσματική με τον Μοζγκόφ να σημειώνει 7.4 πόντους μ.ο και 4.9 ριμπάουντ μ.ο σε 23 λεπτά συμμετοχής μ.ο, ενώ ο Ντενγκ είχε 7.6 πόντους μ.ο με 5.3 ριμπάουντ μ.ο σε 27 λεπτά συμμετοχής μ.ο.

Στα μέσα της σεζόν ο χρόνος τους μειώθηκε δραματικά, με τον Λουκ Γουόλτον να τους αντικαθιστά και στην αρχική πεντάδα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα υπάρχει νέα συνάντηση μεταξύ διοίκησης, coaching staff και παιχτών ώστε να λυθεί πλήρως το αγωνιστικό θέμα/επίδοση των δύο. Προς το παρόν πάντως γνωρίζουμε πως Ντενγκ και Μοζγκοφ θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι Λέικερς, διανύουν και φέτος μια κάκιστη σεζόν, κατέχοντας το 2ο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Θα μπορέσουν να κρατήσουν την επιλογή τους στο 1ο γύρο του draft, μόνο αν παραμείνουν στις τρεις χειρότερες ομάδες. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιλογή τους θα πάει στους Σίξερς αφού το το 2012 είχαν έρθει σε τριπλή συμφωνία για την υπόθεση του Στιβ Νας μεταξύ Σανς, Σίξερς και τους ίδιους.

* O Μοζγκόφ ξεκίνησε στα 52/54 παιχνίδια της ομάδας του, υπογράφοντας το "βαρύ" συμβόλαιο των 64 εκ.$ για 4 σεζόν.

* Ο Ντενγκ ξεκίνησε στα 49/56 παιχνίδια της ομάδα τους, με την διοίκηση των Λέικερς να του προσφέρει συμβόλαιο 72εκ.$ για 4 σεζόν. (Δεν έχει αγωνιστεί από τις 26 Φεβρουαρίου!)

"Μεγάλο το πορτοφόλι" της διοίκησης των Λέικερς που πλέον διανύουν μια περίοδο αναστοχασμού με τον Μάτζικ Τζόνσον στο τιμόνι, ώστε να καταφέρουν να επανέλθουν στις πρώτες θέσεις της Δύσης...αναθεωρώντας θέσεις και τακτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα