Καμαριώτης στο Basketblog: "Μας συσπείρωσαν οι απουσίες"

Μπορεί η πρωτιά στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής να είναι "κλειδωμένη" εδώ και καιρό από την Καστοριά, όμως στην Καρδίτσα κάνουν φοβερή δουλειά και δίνουν τεράστια μάχη με τον Ερμή Αγιάς για τη δεύτερη θέση και το διπλό στην Ξάνθη απέναντι στη φορμαρισμένη, Ασπίδα, αποτέλεσε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάρα πολύ το ροζ φύλλο, όμως παρά τις απουσίες του, ο Κώστας Ρουμελιώτης

είχε πολυφωνία στην επίθεση, με αρχισκόρερ τον Θάνο Καμαριώτη. Το ταλέντο του διεθνούς φόργουορντ "μίλησε" για την καρδιτσιώτικη ομάδα, η οποία του έχει προσφέρει ηγετικό ρόλο και ο άλλοτε άσσος του Ερμή Λαγκαδά και των Τρικάλων ανταποκρίνεται εξαιρετικά.

Στο απερχόμενο ματς σημείωσε 18 πόντους με δύο τρίποντα και κράτησε τον πήχη ψηλά εν όψει της συνέχειας. Το Basketblog επικοινώνησε μαζί του και τον ρώτησε επί παντός επιστητού!

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για το διπλό στην Ξάνθη επί της Ασπίδας: "Ηταν μια σπουδαία νίκη που μας κρατάει σε τροχιά ανόδου... Στο ματς της Κυριακής, παίξαμε και για τα παιδιά που έλειπαν... Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα με βασικές απουσίες αυτό όμως μας συσπείρωσε ακόμα πιο πολύ. Κάθε ματς από εδώ και πέρα, είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να δικαιώσουμε όλο αυτό το κόσμο που μας πιστεύει και μας στηρίζει".

Για τη μέχρι στιγμής πορεία: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας! Σίγουρα στην αρχή κάναμε κάποια στραβοπατήματα μέχρι να βρούμε ρυθμό, αλλά με την πάροδο του χρόνου και με ατελείωτη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, δεθήκαμε πιο πολύ σαν ομάδα, βρεθήκαμε μέσα στο γήπεδο και καταφέραμε να έχουμε ένα σταθερό και ανοδικό ρυθμό!

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας του που την κάνουν να ξεχωρίζει: "Για να είναι επιτυχημένη μια ομάδα, τα βασικότερα συστατικά της θα πρέπει να είναι το κλίμα και η χημεία της! Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, είμαστε πραγματικά μια οικογένεια εντός και εκτός παρκέ! Ένα άλλο συστατικό είναι ο κόσμος και αυτό που λαμβάνουμε γενικότερα από την πόλη, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητά μας".

Για τον στόχο που έχει τεθεί: "Αν θα μπορούσαμε να θέσουμε έναν στόχο, αυτός θα ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα! Είναι ένας μεγάλος αγώνας μέχρι το τέλος, με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, όπου η καθεμία έχει τον δικό της, ξεχωριστό στόχο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα