Κοντά στο «μπαμ» με Κακαρούδη ο Φάρος

Όλα δείχνουν πως ο Φάρος Κερατσινίου θα αγωνιστεί εκ νέου στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και πάλι ο Βαγγέλης Τσάπας και οι συνεργάτες του θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας σπεύσει να ενεργοποιήσει το δεύτερο χρόνο συμβολαίου με τους Νίκο Λιακόπουλο, Βαγγέλη Καράμπουλα και Μάριο Μπατή.

Ο επόμενος μεγάλος στόχος λέγεται Κώστας Κακαρούδης, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Πειραιά να είναι έτοιμος να τον πείσει να πιάσει...λιμάνι, με τις δυο

πλευρές να είναι πολύ κοντά. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχοντας την σεζόν που μας πέρασε 4,1 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 28 παιχνίδια, ενώ έφτιαξε το όνομα του στον ΚΑΟΔ , όπου έφτασε σε δυο εξαιρετικές σεζόν στην Α1 τις περιόδους 2011 ως 2013. Την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στην Α2 ήταν την περίοδο 2010-11 στους Ίκαρους Σερρών όπου σε 30 παιχνίδια είχε σχεδόν double-double με 15,2 πόντους και 5,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αν η συμφωνία ευοδώσει, ο Φάρος θα έχει φτάσει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από όλες τις απόψεις.

Keywords
Αναζητήσεις
φαρος κερατσινιου
Τυχαία Θέματα