Ώρα...ισοφάρισης για τους «αιώνιους»!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

Αυτό θα πρέπει να σκέφτονται στο στρατόπεδο των δυο «αιωνίων» οι οποίοι θέλουν με οδηγό τα παιχνίδια της Δευτέρας (21/4) να φτάσουν στην ισοφάριση (2-2) και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελευταία παιχνίδια που θα διεξαχθούν την προσεχή Παρασκευή (25/4) σε Μόσχα και Μαδρίτη αντίστοιχα.

Για να φτάσουμε ωστόσο ως εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φτάσουν στη νίκη, με το τέταρτο παιχνίδι κάθε σειράς να είναι παραδοσιακά το δυσκολότερο, ειδικά για τους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει πρώτος την αυλαία φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:30 , ΔΤ) με τους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη να βρίσκονται σε άριστη ψυχολογία και να θέλουν με την βοήθεια του κόσμο τους να επιβάλουν το νόμο του...ΟΑΚΑ. Απών παραμένει για το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα ο Μίλος Τεόντοσιτς ενώ κανονικά θα ενισχύσει την «Αρκούδα» ο Βιτάλι Φριτζόν ξεπερνώντας τις όποιες ενοχλήσεις ένιωσε!

Στο ίδιο τέμπο κινείται και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ο οποίος με την ψυχολογία στα ύψη θα διεκδικήσει την ισοφάριση από την Ρέαλ Μαδρίτης (21:45, Novasports2) αναζητώντας την πλήρη ανατροπή στη σειρά.

Ο εορτάζων, Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει κανονικά στην σύνθεση της ομάδας του τον Στράτο Περπέρογλου ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Μπρέντ Πέτγουεϊ παρά το γεγονός ότι δεν γυμνάστηκε χθες (22/4). Για το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο σε κομβική φαίνεται να αναδεικνύεται η απουσία του Ντόντεϊ Ντρέιπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα