Ο Μουρίνιο θα κατεβάσει τα... δεύτερα με Λίβερπουλ

10:35 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή και λίγες μέρες πριν την ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης η Τσέλσι δίνει ντέρμπι κορυφής με την Λίβερπουλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ρίχνει "βόμβα" λέγοντας πως σκέφτεται σοβαρά να κατεβάσει την ομάδα με τα δεύτερα και επιτέθηκε σε Premier League και Λίβερπουλ.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως η Τσέλσι θα παραταχθεί με αναπληρωματικούς λέγοντας το εξής: "Πρέπει να σκεφτούμε και να μιλήσουμε εντός της ομάδας. Υπάρχουν

κάποιες σκέψεις για το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας (σ.σ. με την Λίβερπουλ) που δεν μπορώ να πάρω μόνος μου, αλλά με την βοήθεια της διοίκησης".
Ο Μουρίνιο άφησε αιχμές και για την Λίβερπουλ: "Το ματς με την Λίβερπουλ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, και η οποία αρνήθηκε να γίνει Σάββατο, έτσι αν αποφασίσει η διοίκηση πως προτεραιότητα μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είμαι έτοιμος για αυτό".
Τέλος, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Νομίζω πως θα το κάνω. Όμως, πρώτα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και μην ξεχνάτε πως ο προπονητής είναι απλά ένα κομμάτι του συλλόγου. Η Μάντσεστερ Σίτι τώρα δεν πρέπει να σκέφτεται τι θα συμβεί στο δικό μας παιχνίδι. Είναι κάτι που έπρεπε να προβληματίσει την Premier League".

Keywords
Τυχαία Θέματα