Ολυμπιακός - Περιστέρι 105-57

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Ντορόν Πέρκινς, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε στο παραμικρό απέναντι στο Περιστέρι, επικρατώντας με 105-57. Έτσι η ομάδα του Πειραιά που είχε κορυφαίους τους Στράτο Περπέρογλου (20 πόντους) και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (19 πόντους) έδειξε πως είναι έτοιμη για τον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκας που είναι κόντρα στην Μπεσίκτας

στην Τουρκία.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν από την αρχή αποφασισμένα μην θέλοντας να δώσουν καμία ελπίδα στους φιλοξενούμενους. Παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός βρήκε εύκολα καλάθια με τον Γιώργο Πρίντεζη αρχικά και έχτισε από νωρίς μία καλή διαφορά απέναντι στο Περιστέρι. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγείται με 30-12, ενώ στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήραν οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Δημήτρης Μαυροειδής.

Αμφότεροι άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας πως είναι στον Ολυμπιακό για να βοηθήσουν. Η διαφορά μεγάλωσε και έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενους στο σκορ με 58-24.

Γκετσεβίτσιους και Πρίντεζης δεν… έκοψαν ταχύτητα και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιθετικά για την ομάδα του Πειραιά που δεν είχε κανένα άγχος μήπως οι φιλοξενούμενοι ξαναγυρνούσαν στο παιχνίδι. Από την πλευρά του και ο Στράτος Περπέρογλου βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 84-40.

Ο "Πέρπε" έγινε ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με την εμφάνισή του και ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα, σαν να μην είχε τελειώσει τίποτα. Το τελικό 105-57 έδωσε στην ομάδα του Πειραιά άλλους δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 58-24, 84-40, 105-57.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Λο 2, Άντιτς 9, Περπέρογλου 20 (2), Σερμαντίνι, Σλούκας 11 (2), Μαυροειδής 12, Πάουελ 4, Γκετσεβίτσιους 19 (5), Πρίντεζης 13 (1), Παπανικολάου 5 (1), Κατσίβελης 10 (2).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 13, Κομποδιέτας, Θορν 12 (3), Κανονίδης 4, Ψαρόπουλος 3, Μάντζαρης 9 (1), Ουίλιαμς 2, Χάινς 7, Μελισσαράτος, Πρέκας, Λάκκας, Ζούμπος 7 (1).

Keywords
Τυχαία Θέματα