Ο... πολυταξιδεμένος κ. Νίκος Ζήσης

Ακόμα μία ελληνική παροικία δημιουργείται στο εξωτερικό, με το Νίκο Ζήση να αποτελεί μέλος της. Ο Έλληνας κόμπο γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν, όπου θα συναντήσει τους -συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος- Κώστα Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκα, αλλά και τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι.

Οι Ρώσοι δεν έχασαν δευτερόλεπτο μετά την επισημοποίηση του "διαζυγίου" του Νίκου Ζήση με τη Μπιλμπάο αφού κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα αποσπώντας την υπογραφή του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο "γάμος", μάλιστα, επισημοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, με την ανακοίνωση από πλευράς

Ούνικς Καζάν να είναι λιτή και να αναφέρει: "Ο τρίτος Έλληνας στην ομάδα μας! Η Ούνικς απέκτησε το Νίκο Ζήση για 1+1 χρόνια".

Ο ίδιος θέλησε να πει "αντίο" στους "άνδρες με τα μαύρα" και να στείλει μήνυμα στη νέα του ομάδα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της Μπιλμπάο για τη στήριξη αυτή τη σεζόν. Είστε πραγματικά σπουδαίοι φίλαθλοι. Ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Ούνικς Καζάν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν".

Έτσι, ο Νίκος Ζήσης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδες εκτός των ελληνικών συνόρων για ακόμα μία χρονιά, ενώ επιστρέφει στη Ρωσία μετά από διάλειμμα τεσσάρων ετών.

Στο παρελθόν ο Έλληνας παίκτης έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ (2000-'05), Μπενετόν Τρεβίζο (2005-'07), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2007-'09), Σιένα (2009-'12) και Μπιλμπάο (2012-'13), ενώ την περσινή σεζόν είχε ως μέλος των Βάσκων 8.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ στη Liga Endesa και 11.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ στο Γιούροκαπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα