Και Χαρίσης και Σαρικόπουλος;

Μετά την πρόταση ανανέσωσης που δέχθηκε ο Κώστας Χαρίσης από τον Άρη, ένα εύλογο ερώτημα είναι εάν ο Βαγγέλης Αγγέλου επιλέξει και τη νέα σεζόν να έχει στο ρόστερ του δύο βαριά κορμιά. Δηλαδή τους Χαρίση και Σαρικόπουλο. Με βάση το στυλ μπάσκετ που αρέσει στον τεχνικό των "κιτρίνων", η παραμονή και των δύο "old school" ψηλών φαντάζει δύσκολη. Κάτι που σημαίνει πως με δεδομένη

την πρόταση που κατατέθηκε στον Χαρίση, ο Σαρικόπουλος θα αποχαιρετήσει. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Το συμβόλαιο του Σαρικόπουλου!

Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός σέντερ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ζήση Σαρικόπουλο, δείχνοντας πίστη στο ταλέντο του. Η σεζόν που πέρασε δε κύλησε όπως θα περίμεναν και οι δύο πλευρές, όμως το συμβόλαιο του παίκτη ανανεώθηκε αυτομάτως. Κι αυτό διότι η διοίκηση του Άρη είχε το δικαίωμα να το "σπάσει" ως τις 5 Ιουνίου, καταβάλοντας στον παίκτη 2 χιλιάδες ευρώ.

Με δεδομένο λοιπόν πως το συμβόλαιο ύψους 60 χιλιάδων ευρώ ανανεώθηκε αυτομάτως, σε περίπτωση που ο Άρης θελήσει να διακόψει τη συνεργασία του με τον Σαρικόπουλο θα πρέπει να του καταβάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, προκειμένου κι ο ίδιος ο νεαρός να πει το "ναι". Να σημειωθεί βέβαια πως το συμβόλαιο πέρυσι υπογράφηκε από την υπάρχουσα διοίκηση, η οποία εάν θέλει να αποχαιρετήσει τον παίκτη θα πρέπει να το πληρώσει ακριβά σε μια εποχή που δεν έχει τη δυνατότητα να σπαταλήσει ούτε ένα ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα