Ο ντόρος με τον Λο...

Μέγας ντόρος έγινε με το ζήτημα του Λο και των δηλώσεων του στο gotgamexperts.blogspot.gr και αν τελικά είχαν μεταφραστεί σωστά ή όχι οι απόψεις του παίκτη. Ασφαλώς και πάλι επιμένω ότι πολύ κακώς δόθηκε τόση σημασία όταν κάθε μέρα γίνονται ακόμα... χειρότερες δηλώσεις στο ΝΒΑ και όχι μόνο. Προφανώς στην Ελλάδα δεν είμαστε μαθημένοι στην... ελευθερία των απόψεων αν θίγεται ο αγαπημένος μας παίκτης ή τα

συμφέροντα της ομάδας που υπηρετεί ο καθένας.

Και ασφαλώς τα ίδια θα έλεγα και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ακόμα και αν διαφωνώ με τον καθένα σε ότι λέει. Αλλά ελευθερία έχουμε και είναι δικαίωμα του κάθε αθλητή και παίκτη να χαρακτηρίζει ανύπαρκτο πχ τον κάθε αντιπαλό του. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουν στο παρκέ. Όπως φάινετα οι δηλώσεις έχουν γίνει και σε επικοινωνία μου με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας τον Γιάννη Κριτσωτάκη μου ανέφερε ότι αυτές είναι μαγνητοφωνημένες κανονικά και αποθηκευμένες. Προφανώς και ο Λο δεν φαντάστηκε και δεν έχει άδικο σε αυτό τι ντόρος θα γινόταν. Και μόλις του έβαλαν (ποιοί και γιατί; )... χέρι έσπευσε να ανακαλέσει.

Όμως ο δημοσιογράφος ο συγκεκριμένος ξέρει καλά αγγλικά αν μη τι άλλο καθώς τον γνωρίζω και προσωπικά και έτσι προφανώς το όλο ζήτημα μόλις κακώς πήρε έκταση έγινε θέμα και ο ίδιος ο Λο θέλησε (γι αυτό και την μια έλεγε το ένα και μετά το άλλο αν και πάλι κατάλαβα καλά σχετικά με το τι είπε και τι δεν είπε!) να αφαιρεθούν και προφανώς έτσι έγιναν κάποια πράματα. Ο αθλητής βεβαίως υποστηρίζει ότι έδωσε συνέντευξη μεν αλλά ότι θεώρησε ότι από ένα σημείο και μετά η συζήτηση ήταν καθαρά προσωπική και δεν θα δημοσιεύοταν. Μύλος κοινώς αλλά και πάλι πολύ κακώς δώθηκε τέτοια έκταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα