Ο Ντελφίνο (πλησιάζει) στην Μπόκα του Λαμπρόπουλου!

Ετοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση είναι ο Κάρλος Ντελφίνο. Ο 35χρονος διεθνής Αργεντινός σμολ φόργουορντ, σταρ του (πρόσφατου) παρελθόντος, ακόμη και στα γήπεδα του ΝΒΑ, φέρεται να έχει αποδεχτεί την προοπτική της Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία αγωνίζεται ο «δικός μας», Φώτης Λαμπρόπουλος! Ο Ντελφίνο έχει παίξει τους τελευταίους μήνες, ουσιαστικά, μόνο

μερικά ματς με την εθνική της πατρίδας του, σε κανονικό τέμπο και κλίμα, σε συλλογικό επίπεδο, έχει να μπει, πάνω από μια τριετία, ταλαιπωρήθηκε πολύ από κακοτυχίες, το ταλέντο του δεν αμφισβητείται, αλλά, όπως και να έχει, στην δύση της καριέρας του, θέλει ένα καλύτερο φινάλε. Και θα το επιδιώξει με την Μπόκα, στην χώρα του, έχοντας απορρίψει την επιλογή της Ιταλίας, για διάφορους λόγους, προτιμώντας, σταδιακά, σε πιο ήρεμους τόνους, να μπει στα παρκέ και στην δράση για τα καλά. Με άλλες απαιτήσεις και άλλες ευθύνες πια.

Κάποτε δαπανήθηκαν εκατομμύρια για τον χαρισματικό άσο, ακόμη και από την ρωσική Χίμκι, που πάντα είχε την δυνατότητα και την πολυτέλεια να προσελκύει ακριβούς παίκτες, αλλά η συνέχεια επεφύλασσε ατυχίες στον Ντελφίνο, με σερί τραυματισμούς. Στην Μπόκα (προσωνύμιο Γενοβέζοι) και στο Μπουένος Αϊρες, στα αγαπημένα μέρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, έχει την ευκαιρία ο βετεράνος αστέρας, να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, αν όχι στην πρώτη γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα