Ο Μίνιτς και ο... διακόπτης της ψυχολογίας

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρη από τον Μίλαν Μίνιτς, είναι προφανές πως θα φέρει ορισμένες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι και στον τρόπο με τον οποίο οι "κίτρινοι" παίζουν. Αυτές οι αλλαγές βέβαια θα φανούν με την πάροδο του χρόνου, αφού όπως είπε κι ο ίδιος ο Σέρβος χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να μάθει κι ο ίδιος την ομάδα.

Ετσι, σε πρώτη φάση και με τον αγώνα κόντρα στον ΚΑΟΔ να πλησιάζει, ο Μίνιτς έχει ρίξει σχεδόν αποκλειστικά το βάρος στον τομέα της ψυχολογίας.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Τρίκαλα και Κολοσσό Ρόδου, έχουν φέρει τον Αρη σε δεινή βαθμολογική θέση και το δίποντο απέναντι στους Δραμινούς αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο Σέρβος τεχνικός, έχοντας ζήσει στο παρελθόν πολλά και διάφορα στους πάγκους, γνωρίζει πολύ καλά πόσο μπορεί να επηρεάσει η ψυχολογία τους παίκτες και προσπαθεί να τους "ανεβάσει".

Το ψυχολογικό κομμάτι πάντως δεν είναι το μοναδικό που τον προβληματίζει. Την ίδια στιγμή υπάρχουν κι αρκετά προβλήματα τραυματισμών που έχουν κάνει τον "Αυτοκράτορα" να θυμίζει… νοσοκομείο. Η επιστροφή του Μιχάλη Πελεκάνου ήταν ένα θετικό νέο, αφού ο έμπειρος φόργουορντ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα εξαιτίας χτυπήματος στο γόνατο στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Νίκος Γκίκας είναι μεν καλύτερα, αφαίρεσε το νάρθηκα από το αριστερό χέρι, αλλά προπονείται ατομικά, όπως κι ο Κώστας Χαρίσης. Ο πρώτος δε θα παίξει με τον ΚΑΟΔ, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν μερικές πιθανότητες. Τέλος, στα "πιτς" παρέμεινε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος ξεκουράζει το γόνατό του, μετά την αφαίρεση υγρού που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα