Αλαφούζος-Μαρινάκης «πλακώθηκαν» μπροστά στον Καντονά! (VIDEO)

10:50 15/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το "Looking for Athenes" είναι το ντοκιμαντέρ που έκανε τον περασμένο Μάρτιο ο Ερίκ Καντονά για λογαριασμό του Canal+ Sport και το οποίο αναφέρεται στην κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 53 λεπτών και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τοποθετήσεις των προέδρων των δυο ομάδων με την μια πλευρά να κατηγορεί την άλλη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, λέει το εξής: "Τα τελευταία 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 13 πρωταθλήματα, κάτι το οποίο είναι... άρρωστο. Είναι απίστευτα τα όργια που γίνονται με την διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον αντιπάλων του Ολυμπιακού. Έχουμε περιπτώσεις όπου διαιτητής σφύριξε κατά την εκτίμηση του Ολυμπιακού εναντίον του και μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και σταμάτησε την διαιτησία. Έχουν δείρει διαιτητές και όλοι περνάνε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα...".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε στο ντοκιμαντέρ: "Αν ο κύριος Αλαφούζος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο, τον προκαλώ να το βγάλει στην δημοσιότητα, να πάει στις αρμόδιες αρχές, να το καταθέσει για να μπορέσει να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν έχει, καλό θα είναι να μιλάει λιγότερο, να συγκεντρωθεί στην ομάδα του και να κοιτάξει πώς θα ξεπεράσει την μεγάλη κρίση".

Δείτε το ντοκιμαντέρ με ένα κλικ ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα