Ντάνστον: «Επανεκκίνηση με Πανιώνιο»

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει τη βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και να επανέλθει στις επιτυχίες αρχής γενομένης από τον αυριανό (12/01, 17:00, Novasports 3) αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη 13η αγωνιστική της Basket League

ΟΠΑΠ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του και τους Μάρτνι Κόλινς και Τζαμάριο Μουν οι οποίοι καλούνται να μπουν σιγά - σιγά στο κλίμα της ομάδας.

Οι δύο Αμερικανοί προορίζονται ώστε να βοηθήσουν σημαντικά στην περιφέρεια και τη «φροντ λάιν» στη συνέχεια της σεζόν και πρέπει να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα των Πρωταθλητών Ευρώπης. Το ζητούμενο όμως, για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Μάλιστα ο Μπράιαντ Ντάνστον από την πλευρά του μίλησε για… επανεκκίνηση με Πανιώνιο: «Μετά από κάθε ήττα είναι πάντα δύσκολο να συνέλθεις, ειδικότερα όταν αυτή είναι βαριά ήττα. Στο Μιλάνο δεν ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Πρέπει να επιστρέψουμε και να κάνουμε επανεκκίνηση απέναντι στον Πανιώνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα