"Να γεμίσει ο κόσμος το κλειστό"

Με ένα πολύ δυνατό εντός έδρας παιχνίδι ξεκινά η νέα χρονιά για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος υποδέχεται αύριο (7/1) τον δεύτερο της βαθμολογίας και ιδιαίτερα ισχυρό Ηρακλή. Ο φόργουορντ της ομάδας Γιώργος Μπρόζος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε στην ανάγκη να γεμίσει ο κόσμος το κλειστό του Αστακού και να στηρίξει τη δύσκολη αυτή προσπάθεια: "Κατ´ αρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά

με υγεία! Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους μας φέρνει αντιμέτωπους με τον Ηρακλή, μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Είναι ένας αντίπαλος με έμπειρο και καταξιωμένο ρόστερ παικτών αλλά και προπονητών", τόνισε ο Μπρόζος και πρόσθεσε:

"Έχουμε πλέον επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το διάλειμμα των γιορτών και προετοιμαστήκαμε χωρίς προβλήματα για ένα σημαντικό παιχνίδι. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έτσι και τώρα περιμένουμε πάλι από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο του Αστακού και να συνεισφέρουν και αυτοί με τον τρόπο τους στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα