Το στοίχημα της Παρασκευής

Το ντέρμπι του ΣΕΦ μας δίνει πλήθος επιλογών για τον αποψινό στοιχηματισμό που έχει κι άλλα τρία ματς Ευρωλίγκας.

Χρονικά πρώτα είναι τα... εύκολα, με το Φενέρ - Μιλάνο να δίνει ξεκάθαρο άσο στο 1,09 και λογικά και χάντικαπ 12,5 πόντων στο 1,87.

Το Ζαλγκίρις - Ερ. Αστέρας μας οδηγεί στον άσο του 1,55 δεδομένων των αδυναμιών που εμφανίζουν οι Σέρβοι μακριά από την τρομερή τους έδρα. Ποιοτικοί οι Λιθουανοί, θα το πάρουν το ματς.

Στο ΣΕΦ, θα δώσουμε στον Παναθηναϊκό

9,5 πόντους και θα πάρουμε το διπλό το 1,44. Θα γίνει μάχη, δεν αναμένεται άνετη επικράτηση κανενός, ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι η έδρα έχει ένα προβάδισμα.

Εχει λογική να πάμε και στο όβερ στους 144,5 πόντους στο 1,47 αφού την παίζουν και οι δύο την επίθεσή τους. Με το ίδιο σκεπτικό το να βάλει ο Παναθηναϊκό πάνω από 69,5 πόντους στο 1,44 είναι μια καλή περίπτωση.

Στα ατομικά μοιάζει προκλητικό το 1,83 στο όβερ 7,5 πόντων του Φελντέιν, το 1,83 του Πρίντεζη να βάλει περισσότερους πόντους από τον Σίνγκλετον.

Μεγάλο ντέρμπι και στη Μαδρίτη το Ρεάλ - ΤΣΣΚΑ που έχουν αρχίσει να νιώθουν πίεση αποτελέσματος λόγω αποτυχιών. Διαφωνούμε με τον, έστω και ελαφρύ, φαβοριτισμό της έδρας, πάμε στο διπλό του 2,10 αφού η Ρεάλ σέρνεται.

Keywords
Αναζητήσεις
φενερμιλανο
Τυχαία Θέματα