Με μηνύματα η κοπή πίτας του Έσπερου ΑΟΠΑ

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» σε μια εκδήλωση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου.

«Είμαστε ελεύθεροι, αγαπάμε το μπάσκετ. Δεν θέλουμε χάρες και δεν κάνουμε χάρες». Με αυτό το απόσπασμα από την ανακοίνωση του 'Εσπερου ΑΟΠΑ όταν οριστικοποιήθηκε ότι θα υποχρεωθεί να συμμετάσχει στη Γ΄Εθνική και όχι στη Β' όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί από την ΕΟΚ,

επέλεξε να ολοκληρώσει την ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Μαρλαφέκας. Έτσι έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ μιλώντας προς τους γονείς είπε: «Μην αφήσετε ποτέ τον αθλητισμό να μπει ανάμεσα σε εσάς και τα παιδιά σας. Μην αφήσετε την απόδοσή τους να χαλάσει τη σχέση που έχετε».

Ακόμη ο Κώστας Μαρλαφέκας ανέφερε αποσπάσματα του Διονύση Γκιουλέα από το από το basketball is life: «Δε θα θυσιαστώ για τη νίκη» ήταν ο τίτλος στο ένα απόσπασμα. «Το να χάσεις σ' έναν αγώνα δεν είναι δα και τόσο σημαντικό», ο τίτλος στο άλλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Πετρόπουλος, τόνισε: «Πρέπει να μάθουν στα παιδιά μας να προσπαθούν. Οχι να τα καταπιέζουμε. Να τα μάθουμε όταν πέφτουν να σηκώνονται».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Πετρόπουλου, λέγοντας: «Είναι τυχεροί όλοι όσοι δουλεύουν μαζί του. Ο Κώστας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Στην κοπή της πίτας του Εσπερου ΑΟΠΑ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Προμηθέα,Βαγγέλης Λιόλιος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας. Στον χαιρετισμό του ο Χρήστος Μήλας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει στον Έσπερο ΑΟΠΑ είναι οδηγός για όλους μας».

πηγή: pelop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα