Φοβερός Ουέστμπρουκ, "τριπλός" Λόουρι (videos)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συνεχίζει τον... χαβά του και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έβαλε στο "σακούλι" τους μια ακόμη σημαντική νίκη, κάμπτοντας έστω και δύσκολα την αντίσταση των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο Κάιλ Λόουρι οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στο διπλό στο Μπρούκλιν, ενώ ο Αϊζάια Τόμας αποδείχτηκε... σκληρός οικοδεσπότης στο τελευταίο ματς του Πολ Πιρς στη Βοστόνη.

Αποτελέσματα:

Νετς-Ράπτορς 95-103

Σέλτικς-Κλίπερς 107-102

Θάντερ-Μπλέιζερς 105-99

Ανάλυση:

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνέχισαν να βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ

ξέρει το γιατί, προσθέτοντας στο ενεργητικό του μια ακόμη φοβερή παράσταση στον θρίαμβο επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο "πυραυλοκίνητος" γκαρντ έμεινε μακριά από το triple-double, όμως σκόραρε 42 πόντους, προσθέτοντας στη στατιστική του 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ! Καθοριστική ήταν και η στήριξη του Βίκτορ Ολαντίπο με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για την ομάδα του Όρεγκον, ο Ντάμιαν Λίλαρντ πήρε το όπλο του, σημειώνοντας 29 πόντους, αλλά δεν πήρε την απαιτούμενη στήριξη και οι Μπλέιζερς θα επιστρέψουν πίσω με άδεια τα χέρια.

Το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στη Βοστόνη έπαιξε ο Πολ Πιρς, ο οποίος είδε τον Αϊζάια Τόμας να οδηγεί τους Μπόστον Σέλτικς στη σπουδαία επικράτηση επί των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο "Τρουθ" φίλησε συγκλονισμένος το παρκέ όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, σημειώνοντας ωστόσο μόλις 3 πόντους σε 5 λεπτά συμμετοχής και οι 23 πόντοι που είχαν έκαστος οι Μπλέικ Γκρίφιν και Τζαμάλ Κρόφορντ δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Ο Αϊζάια Τόμας έδωσε νέο ρεσιτάλ με 28 πόντους και 8 ασίστ, ενώ μεγάλη εμφάνιση -αν και άστοχος με 3/9 τρίποντα- πραγματοποίησε και ο Αλ Χόρφορντ έχοντας 13 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν συνέλθει για τα καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Κάιλ Λόουρι έκλεψε την παράσταση με την απόδοσή του, καθώς είχε 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, πραγματοποιώντας το πρώτο του triple-double.

Επιβλητικός ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 22 πόντους, ενώ από την άλλη οι Μπρουκ Λόπεζ και Σιν Κίλπατρικ είχαν 20 και 18 πόντους, αντίστοιχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα