Η "έκρηξη" του Σκλάβου την κατάλληλη στιγμή!

Ο Κεραυνός Αιγίου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά και παρά την ποιότητα και την εμπειρία στο ρόστερ του, έχει αρκετά "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή του που τον έχουν φέρει πίσω στη βαθμολογία. Στο πιο κρίσιμο σημείο, τουλάχιστον, υπάρχει αντίδραση και ο Βαγγέλης Σκλάβος έβαλε την "υπογραφή" του.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Γλαύκου, ο πολύπειρος φόργουορντ πήρε τη... σκυτάλη από τον Δήμο Φωτίου και με 26 πόντους έκανε θραύση κόντρα στην Καλαμάτα, κρίνοντας σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, με τους Φωτίου και

Αγγελόπουλο να παίζουν κι αυτοί σημαντικό ρόλο με 13 πόντους, έκαστος.

Λίγους μήνες πριν μπει στα 40 του χρόνια, ο αριστερόχειρας παίκτης κάνει τη διαφορά στο επίπεδο της Γ' Εθνικής. Είναι τέτοιες οι παραστάσεις του εξάλλου με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Μίλωνα, Πανελλήνιο, Βαλένθια, ΑΕΚ, Λοκομοτίβ, Νάπολι, Παγκράτι και Δόξα Λευκάδας, που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Με όπλα τη δύναμη και την καλή του τεχνική κατάρτιση, θέλει να ωθήσει τον Κεραυνό σε κάτι καλύτερο από την άνετη παραμονή. Άνοδο δεν προλαβαίνει, όμως σίγουρα υπάρχει χρόνος για ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο Νότου της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα