Έφτασε η ώρα του Γκάλη!

Το γράψαμε; Ισχύει!...
Σας το είχαμε... αναφέρει από τις 22 Φεβρουαρίου πως η 7η Μαϊου θα είναι μια σημαντική μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Όπερ και εγένετο αφού το... μπασκετικό μάθημα σολφέζ θα πραγματοποιηθεί.

Η μεγάλη στιγμή για τον Νίκο Γκάλη έφτασε. Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΚΑΕ, το φιλικό προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα παίκτη, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο. Το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε. Περισσότερες

λεπτομέρειες δεν έγιναν προς το παρόν γνωστές, όμως είναι σίγουρο πως σε αυτό θα βρεθούν ορισμένοι θρύλοι του αθλήματος.

Φυσικά η είδηση δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη κι όχι μόνο και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τα εισιτήρια θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού, όποια κι αν είναι η τιμή τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει σχετικά: "Η Άρης ΚΑΕ-2003 ανακοινώνει ότι η τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ). Σύντομα με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Το Δ.Σ. της Άρης ΚΑΕ-2003".

Keywords
Τυχαία Θέματα